Otkriven je puni naslov Yakuze 6

Hoće li Kazuma Kiryu zapjevati novu "pjesmu života" u karaokama impresionirajući pritom zgodne hostese ili će to opet biti Kamurocho lullaby?

Napisao/la  Kristijan Pranjić Srijeda, 27 Srpanj 2016

Producent Toshihiro Nagoshi je za vrijeme trajanja eventa u UDX dvorani u Akihabari otkrio neke detalje vezane uz novi nastavaka Yakuza odnosno Ryu Ga Gotoku serijala. Puni radni naziv će biti Ryu Ga Gotoku: Inochi No Uta što bi prevedeno na engleski jezik bilo Yakuza 6:The Song Of Life ili The Poetry of Life. Objavio je i datum izlaska za Japan a to je 8. Prosinca 2016. godine dok se za ostatak svijeta, naravno, ništa ne zna. Nadajmo se da SEGA neće opet nećkati pa da ćemo godinama čekati prijevod kao što je bio slučaj s Yakuza 5.

Novi trailer se može pogledati ispod teksta, gdje se u dva navrata može vidjeti i Takeshi Kitano (u igri se zove Toru Hirose) kao i činjenica da je to "zadnje poglavlje legende Kazume Kiryu-a". Znači li to da je ovo zadnji nastavak serijala ili da njega kao glavnog lika igre više neće biti u budućim iteracijama ostaje za vidjeti.

Osim toga, izašlo je i još malo trailera prikazujući nove likove modelirane prema stvarnim glumcima koji će se pojaviti u igri kao i nova lokacija ribarski grad Onomichi kao dio Hiroshime. Pogledajte ih u nastavku (kvaliteta videa nije baš na razini, ali zasad će poslužiti):

Kharnthebetrayer
2016 Srp 27 09:35:10 PM
Kaj ne izlazi " 0" pocetkom 2017-e?
Yakuza_stinger
2016 Srp 27 09:39:26 PM
Da, izlazi.
ThaUrban
2016 Srp 27 10:02:00 PM
Sad bum zaigrao i peticu. Can't wait for 6 !!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1