World of Final Fantasy: Ekskluziva za PS4 i Vitu dobila čak četiri trailera

Square Enixov RPG izlazi krajem listopada.

Napisao  Utorak, 02 Kolovoz 2016

Čak četiri nova trailera objavljeno je za nadolazeći RPG u produkciji Square Enixa - World of Final Fantasy. Igra izlazi ekskluzivno za PlayStation 4 i Vitu, prvo će se moći igrati u američkoj regiji i to od 25. listopada. Dan kasnije World of Final Fantasy bit će objavljen u Japanu, pa sljedeći dan u Europi (27. listopada, za one kojima ljeto i vrućina ne dopušta niti minimalno naprezanje moždanih vijuga).

U trailerima su prikazani nove kreature koje će igračima pomagati u borbi (u Square Enixu to nazivaju "mirage"), a njihova imena su Baby Shiva, Werebat, Deathskull i Kotaimai.

Priča nadolazećeg RPG-a bit će smještena u svijet nazvan Grymoire i on će biti napučen likovima i čudovištima jedne od najpoznatijih franšiza. Radnju bismo mogli nazvati tradicionalnom - Lann i Reyne su brat i sestra koji pate od, očekivano, amnezije i istovremeno posjeduju nepoznatu moć. U pokušaju da vrate pamćenje morat će proputovati cijeli svijet, a sigurni smo da će i nostalgičari doći na svoje jer će se u borbama koristiti "Active Time Battle" sistem.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget