• PC
  • PS4
  • XONE

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

DATUM IZLASKA: 1.12.2015.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Montreal

ŽANR: Taktički FPS

Danas u Rainbow Six Siege stiže nova mapa, dva nova operatora i brdo poboljšanja

Kao i sav sadržaj do sad, sve navedeno u igru stiže besplatno.

Napisao  Utorak, 02 Kolovoz 2016

Danas u Rainbow Six Siege stiže treći po redu veliki DLC. Skull Rain nas, prigodno, ususret Olimpijskih igara vodi na uske uličice favela Rio de Janeira, gdje ćemo se zbližiti s dva nova operatora, novim modom za igranje te preko 50 poboljšanja koja bi trebala igru učiniti još boljom. Pa krenimo s predstavljanjem.

Operatori

Novi operatori stižu iz redova BOPE (Batalhão de Operações Policiais Especiais), specijalne policijske jedinice najvećeg grada Brazila, specijalizirane za borbu s kriminalom u zloglasnim favelama Rioa. Za razliku ostalih specijalnih jedinica u svijetu, BOPE je poznata kao jedinica koja na terenu uživa veću slobodu djelovanja, te je kao takva u praksi prilično brutalna. Što će nama igračima zasigurno predstaviti poseban užitak tokom igranja. Kao i do sad, "season pass" nove operatore ekskluzivno mogu otključati sedam dana prije ostalih igrača.

  • Taina “Caveira” Pereira je obrambeni operator. Specijalna sposobnost joj je ta da se može bešumno šuljati, a jednom kad se uspješno prišulja napadaču, može ga "ispitati" te tako trenutno otkriti pozicije svih napadača na mapi.
  • Vicente “Capitão” Souza je napadački operator. Capitão posjeduje samostrel s kojim može na daljinu ispucavati dimne bombe i strelice s otrovom. Dok dimne bombe mogu poslužiti taktički za pokrivanje suigrača, strelice s otrovom su više napadački nastrojene i oduzimaju zdravlje obrambenim operatorima.

Nova mapa i gamemode

Nova mapa nas vodi u uske uličice favele, gdje je poseban naglasak stavljen na destrukciju, kao i miks agresivne vertikalne borbe, koja će zasigurno ponuditi priliku za uživanjem onima koji više preferiraju snajpersku borbu. Stoga, pripremite se na mnogo živciranja. Nitko ne voli protivničkog snipera.

Normalna igra VS Tactical Realism.

Zajedno s novom mapom stiže i novi gamemod. Odnosno, prije bismo ga nazvali setom pravila, pošto Tactical Realism u postojeće modove donosi dozu veće realnosti. Tactical Realism će nas lišiti većine podataka s ekrana, pa tako, primjerice, nećemo dobiti obavijest kad smo nekoga ozlijedili ili ubili, nema markiranja protivnika, a tu bismo još izdvojili i gubitak preostalih metaka šaržera prilikom "reloadanja". Tactical Realism će po izlasku biti u beti, stoga očekujte gubljenje živaca.

Preko 50 poboljšanja

S novim DLC-om kreće i treća R6 Siege sezona. Tako će se svima resetirati rankovi, a zaraditi nove možemo, ovaj put, kroz 10 "placement" mečeva, gdje će oni jači igrači, ako se iskažu, moći lakše vratiti svoje "platinum" i "diamond" rankove.

Za kraj ćemo izdvojiti po nama neke od bitnijih promjena/poboljšanja:

  • Svaki dio tijela će dobiti zasebnu fiziku, što znači da prilikom ležanja nema više "virkanja" udova kroz zidove.
  • Na PC-ju će se implementirati "anti-cheat" s igračeve strane, što bi trebalo značajno reducirati stopu varanja na toj platformi.
  • Drastično s će se kažnjavati najmerno ubijanje suigrača, tako će oni koji prakticiraju ovu metodu za svaki prekršaj dobiti i do 7 dana zabrane igranja.
  • Dobiti ćemo uvid u puni izbor oružja i gadgeta svih suigrača, što bi trebalo dodati novu dimenziju u osobni odabir i prilagodbu ostatku ekipe.
  • Rotacija mapa će se unaprijediti, stoga više ne bi trebalo dolaziti do uzastopnog ponavljanja mapa, dok istovremeno neke druge mape ne vidimo ni po desetak dana.
  • Igrači će moći međusobno odrediti tko će na početku krenuti s Defuserom.
Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno