• PC
  • PS4

No Man's Sky

DATUM IZLASKA: 9.8.2017.

IZDAVAČ: Hello Games

DEVELOPER: Hello Games

ŽANR: Akcijska survival avantura

No Man's Sky dan prije izlaska dobio prvu veliku nadogradnju, u igru stižu baze i veliki brodovi

Da će period nakon izlaske biti ugodan, iz Hello Gamesa uvjeravaju nas već s prvom zakrpom, kao i najavom planova za budućnost.

Napisao  Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2016

Sutra nakon godina i godina čekanja napokon nam stiže jedna od najambicioznijih igara ikad. Sve što nas očekuje u igri pročitajte u našoj najavi, a danas vam donosimo dozu novih informacija.

Iako izlazi tek sutra na PS4, te u petak na PC-ju, neki igrači već neko vrijeme imaju priliku igrati verziju igre pribavljenu na, u najmanju ruku, sumnjive načine. Pa smo tako prošli tjedan imali rekordera koji je izdvojio čak $1300 za jedan takav primjerak igre. Možda mu je ipak trebao reći ono što smo saznali danas, a to je da verzija igre koja se igra proteklih dana nije ona finalna.

Upravo će je zakrpa numerirana oznakom 1.03 kompletirati i igračima na izlasku igre ponuditi ono "pravo" iskustvo, kakvo je zamislila ekipa iz Hello Gamesa na čelu s karizmatičnim Sean Murrayom. Tako su planeti u finalnoj verziji igre (s apliciranim 1.03 patchom) raznovrsniji, rotacija planeta je optimizirana, svemir je "širi", životinje se ponašaju prirodnije... Međutim, možda i najvažnija novost po nas je ta da je popravljen "exploit" kojim su igrači mogli do centra galaksije stići brže od očekivanog, što je odjeknulo kao prilično negativna vijest među zajednicom igrača.

Izdvojili bismo još i mogućnost hranjenja životinja, s kojima zatim možete postići prijateljski status, a one će vas braniti i izvršavati neke teške poslove za vas (poput rudarenja). U igru je ubačeno još brdo novosti, a kako ne bismo "spojlali" detalje onima koji to ne žele, priložiti ćemo vam link gdje sve možete poloviti (KLIK!)

Na kraju, nadodajmo kako je Sean u obraćanju javnosti izjavio da studio radi na sistemu gradnje i podizanje baza, što bi igri trebalo pružiti nešto "minecraftovskih" elemenata. Radi se i na velikim trgovačkim brodovima za one igraće koje interesira ekonomski aspekt igre. Sve ovo nas pretvara u velike optimiste po pitanju same budućnosti No Man's Sky-a.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.