Nove informacije: Veliko predstavljanje PS4 Neo konzole već idući mjesec?

Francuski Gameblog dobio je informaciju iz pouzdanog izvora.

Napisao  Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2016

Kao što piše francuski Gameblog, a prenosi NeoGaf, predstavljanje novog i jačeg PlayStationa 4, poznatijeg pod kodnim imenom Neo, moglo bi se dogoditi već idučeg mjeseca. Prema pisanju francuskog bloga, biti će to u New Yorku 7.9.

Kao što je to dobro primjetio član FFA zajednice Nexus na našem forumu, to bi možda moglo biti veliko predstavljanje u stilu Applea ili Samsunga, o kojem je već prije pričao Sonyjev Andrew House referirajući se na preuranjeno predstavljanje svoje Xbox Scorpio konzole. A znamo kako to rade veliki igrači u mobilnoj industriji, bombastično i produktivno, kada uređaj ugleda svijetlo dana nedugo zatim.

Takav razvoj situacije išao bi na ruku slučajnom izlistavanju nove PlayStation konzole na Španjolskom Amazonu, o čemu smo već pisali ovdje, a koji je najavio izlazak PS4 Neo-a već za jesen ove godine.

Ovako je to Amazon predvidio ranije ovog ljeta.

 S druge strane, francuski Gameblog je ponudio dva razloga koji pružaju potvrdu njihovoj tezi. PlayStation 4 je originalno predstavljen u New Yorku, a s velikim otkrivanjem unapređene verzije konzole ukrala bi se svjetla reflektora Nintendo NX-u, za koji se pretpostavlja kako će svoje otkrivanje imati kasnije idućeg mjeseca.

Kako bilo, čeka nas vruća ljetna jesen, a mi vas pozivamo da se pridružite u raspravi na našem forumu.

PS2MASTER
2016 Kol 08 06:41:32 PM
[member=1]Fenix[/member]

Ubaci slobodno i ovo

http://m.neogaf.com/showpost.php?p=212856180


Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1