Evo na koji način se brzo rastati od novaca kupujući kostime

Oblačenje Barbika je odavno out! Kako i nebi bilo pored igre Dead Or Alive 5: Last Round i oblačenja ljepotica u igri u raznu obleku.

Napisao/la  Kristijan Pranjić Utorak, 09 Kolovoz 2016

Vijest sama po sebi i nebi bila nešto bitno jer DLC-ovi kostima za razne igre postoje godinama. No Dead Or Alive 5: Last Round prednjači po tom pitanju jer je eksploataciju takvih transakcija doveo, ne na jedan viši nivo, nego nekoliko viših nivoa.

Koei Tecmo je najavio svojevrsni Flower set kostima koji će moći zasebno kupiti po cijeni od $2,99 po kostimu ili $19,49 za cijeli set. Dodatna značajka je to da su kostimi uništivi tijekom borbe pa tko zna, možda bude prisutna i golotinja, na radost perveznjaka i žalost SJW-a.

Flower set, Nyotengu Teacher bonus kostim i novi lik Mai Shiranui će biti sastavni dio novog Costume Pass-a koji će stajati $92,99. Cijena djeluje možda pretjerano ali pogledavši listu ispod, iznos po kostimu je manji od jednog dolara:

  • Flower Costume Set (17 kostima)
  • Novi Costume Set (vrijeme izlaska 2016/9; 11 kostima)
  • Mai Shiranui (1 bonus lik, vrijeme izlaska 2016/9)
  • Novi Costume Set (vrijeme izlaska 2016/10; 35 kostima)
  • Novi Costume Set (vrijeme izlaska 2016/11; 17 kostima)
  • Novi Costume Set (vrijeme izlaska 2016/12; 16 kostima)

Još jedna suluda ili impresivna činjenica je da je ovo peti po redu Costume Pass, a svi su oni koštali identično kao i ovaj. Kada ih sve uzmemo u obzir, dolazimo do cifre od $464,95 vrijednosti u DLC-ima. Očito je da igrači kupuju kostime, jer inače teško da bi bošli do petog Pass-a.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.