• PC
  • PS4

No Man's Sky

DATUM IZLASKA: 9.8.2017.

IZDAVAČ: Hello Games

DEVELOPER: Hello Games

ŽANR: Akcijska survival avantura

No Man's Sky ponudio prvi slučajni susret među igračima, no nije sve prošlo bajno

Gotovo beskonačan broj planeta ipak nije bio prevelika prepreka za domišljate igrače.

Napisao  Srijeda, 10 Kolovoz 2016

Da, i to se dogodilo. Dvojica igrača, spletom okolnosti uspjela su se pronaći u istom solarnom sistemu. Sve je krenulo od igrača TheGalacticCactus, koji se po prvi put "warpao" u drugi solarni sistem, da bi otkrio kako je isti već otkriven i to od njemu potpunog stranca, igrača pod imenom Psytokat. TheGalacticCactus je zatim poslao poruku Psytokatu sa željom da se pronađu i susret dokumentiraju. Kad je Psytokat poziv prihvatio, pokrenuli su Twitch stream, a zatim se i javili zajednici  igrača na Redditu, čime su podigli hype na maksimum.

Međutim, razočaranje za tisuće ljudi koji su pratili prijenos uživo. Dvojica igrača u isto vrijeme su se našli na svemirskoj stanici, ali nisu vidjeli jedan drugog. Pokušali su manipulirati okolinom, pucati iz brodova, ali bez rezultata. Idućih sati su nastavili pokušavati, no, osim što su se dobro zabavili i usporedo upoznali "streamajući" ništa se konkretno nije dogodilo.

Jesu li nas iz Hello Gamesa lagali?

Naravno, malo je reći da je zajednica igrača furiozna. Dobar dio igrača optužio je Sean Murraya, tvorca igre, da je lagao i lažno promovirao svoju igru. Podsjetimo, Murray je više puta najavljivao kako će susret dvoje igrača biti moguć. Postoji čak i kompilacija klipova u kojima je to tvrdio. Ne pomaže ni to što se iz Hello Gamesa još nisu oglasili. Jesu li nas iz Hello Gamesa lagali? Prvi dan od izlaska igre svakako su mogući online problemi, međutim, do neke službene objave developera nećemo biti ništa pametniji.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1