Battlefield 1 otvorena beta započinje 31. kolovoza!

Krajem mjeseca ćemo imati prilike testirati jednu od najočekivanijih igara godine.

Napisao  Ponedjeljak, 15 Kolovoz 2016

Nakon mjeseci iščekivanja, napokon cemo i mi obični ljudi imati prilike isprobati taj fps o kojem svi pričaju. Battlefield 1 otvorena beta kreće u srijedu 31.8. i dolazi simultano na sve tri velike platforme. Međutim, ako imate status Battlefield Insidera, moći ćete igru isprobati još i prije! Doduše, nije još specificirano koliko prije, ali mi u redakciji pretpostavljamo kako bi to možda moglo biti u ponedjeljak 29.8. Ako još niste, u Battlefield Insider program se možete prijaviti ovdje. Imate vremena do 21.8.

Igramo na mapi Sinai Desert kroz dva dostupna moda

Sinai Desert je mapa koju smo kroz kratke inserte mogli vidjeti kroz dosadašnje trailere, a sada u sklopu Gamescoma smo dobili i zasebni prikaz iste.

Pustinjska mapa bi mogla zadovoljiti sve vrste igrača. Oni koji preferiraju pješadijsku borbu imaju uličice Bir el Mazara, zračne borbe će se odvijati iznad litica, čije ćemo uske prolaze moći koristiti u taktičke svrhe. Glavna zvijezda mape će biti Behemoth, blindirani vlak koji će juriti posred pustinje.

Tu su još i konji, pustinjske oluje, puno hladnog oružja... Jedva čekamo isprobati mapu! A igrati ćemo se kroz dva moda. Radi se o klasičnom Conquestu do 64 igrača i Rushu do 24 igrača.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget