FIFA 17: Predstavljen novi spektakularni trailer

Uz sve do sad najavljeno, EA stavlja naglasak na kompetitivni eSport s ogromnim nagradnim budžetom.

Napisao  Srijeda, 17 Kolovoz 2016

FIFA 17 izlazi 29. rujna (u američkoj regiji bit će to dva dana ranije) i bit će to prva igra u serijalu koju pokreće Frostbite engine, a već od ranije je poznato da ćemo uživati u nekoj vrsti kampanje za jednog igrača - vodit ćemo fiktivnog mladog nogometaša koji se želi probiti u engleskoj Premier ligi.

Novi trailer, tempiran za ovogodišnji Gamescom u Njemačkoj, fokusira se na blještavilo modernog profesionalnog nogometa pregledom velikih klubova, poznatih igrača, popularnih trenera i ogromnih stadiona.

Iz Electronic Artsa najavili su i Ultimate Team Championship Series, novi kompetitivni turnir s budžetom od 1,3 milijuna dolara.

"Popularnost Ultimate Teama u kombinaciji s globalnom prirodom najpopularnije sportske franšize na planeti čini FIFA 17 veoma uzbudljivim naslovom za nadolazeću sezonu kompetitivnog igranja. Želimo da svi igrači iskuse uzbuđenje tijekom natjecanja, pa smo za sve pripremili nevjerojatnu sezonu", rekao je Peter Moore, šef za eSport u Electronic Artsu.

Naravno, nas zanima hoće li i na koji način u sve to biti uključena i naša regija.

no name
2016 Kol 17 01:00:50 PM
Evo i 13 minuta gameplaya

https://www.youtube.com/watch?v=UUT8xANlV2U
biver
2016 Kol 17 04:46:27 PM
Meni ovo opet izgleda isto kao FIFA 15, a to je razlog zašto nisam kupio 16. Reciklaža na vrhuncu. Te promjene bi trebali stavljat u besplatni update svakih 6 mjeseci, a ne prodavat godinama isti proizvod za punu cijenu.
Ulogiraj se da bi komentirao.