Driveclub VR službeno najavljen, izlazi ove godine

Impresivan Driveclub će uskoro postati još imerzivniji kroz novu VR perspektivu.

Napisao  Srijeda, 17 Kolovoz 2016

Iako je Evolution Studio zatvoren, Sony i dalje podržava njihov odličan Driveclub racer. Sony je upravo na službenom blogu najavio Driveclub VR o kojemu se već duže vrijeme dosta pričalo, a nova VR verzija Driveclub-a će izaći ekskluzivno za PlayStation VR koji nam uskoro stiže u trgovine.

Driveclub 2

Nico Orru, programer iz SIE Immersive Technical Group, je na službenom PS blogu objavio kako će Driveclub VR izaći ove godine i pružio neke nove zanimljivosti za ovu novu verziju popularnog racera. Nico je izjavio kako rade na ovom naslovu već godinu dana kako bi nam pružili ultimativno i najimerzivnije iskustvo koje mogu pružiti. VR iskustvo bi trebalo igračima pružiti nezaboravan osjećaj brzine i preciznost upravljanja brzih i egzotičnih automobila, ali isto tako i pružiti potpuno novi pogled na koncept utrkivanja protiv drugih igrača.

28949204711 a13e46735c z 1

Driveclub VR će pružiti posebne modeove za mrežno utrkivanje i karijeru za jednog igrača sa klasičnim eventima poput utrka, driftova i time trialova. Pored poznatih staza iz originalne igre, VR verzija nam donosi i nove staze koje uključuju pet novih urbanih lokacija. Svaki automobil je rekreiran i moći će se u detalje promatrati u novom Inspection modeu. Cruise Control je novi način igranja za opuštanje u kojem će igrači u opuštenom okruženju moći istraživati staze i uživati u vožnji. Posebno zanimljiv je Virtual Passenger u kojem ćete moći učitati replay snimke i iskusiti svoje najbolje vožnje s pogledom iz posebne perspektive suvozača.

Ako ste kojim slučajem na Gamescomu, Driveclub VR je dostupan za isprobavanje na show flooru. PlayStation VR će biti dostupan 13. listopada.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.