For Honor za PC neće biti običan port

Ubisoft angažirao hvaljeni Blue Byte studio za delikatan posao.

Napisao  Petak, 19 Kolovoz 2016

Svjedočili smo brojnim lošim izvedbama modernih naslova na PC platformi, koji su nakon izlaska popraćeni paničnim zakrpama kako bi se smirilo igrače i ispravile greške, te loša optimizacija. Međutim, zadnje izjave Ubisofta donose dobre vijesti, jer će PC verziju igre For Honor raditi Blue Byte, studio koji iza sebe ima naslove poput Settlersa, Anno serijala, Battle Islea, te dodatnog sadržaja za Rainbow Six: Siege. Kao istinski ljubitelji igranja na PC-u, Blue Byte je izjavio sljedeće:

"PC je tradicionalno najjača platforma u Njemačkoj, te je nakon izlaska Settlersa i Battle Islea postao vodeća platforma u našem studiju. Cijeli tim je iznimno posvećen PC igranju, te su većina naših developera okorjeli PC igrači. For Honor mora imati onaj PC izgled i osjećaj, ali to je ujedno i stvar balansiranja. To je najjača i najraznovrsnija platforma za razvoj, te se sve svodi na razvoj igre do njenih krajnjih granica na novom hardveru, dok istodobno mora biti dostupna širokoj publici PC igrača."

Igra izlazi 14. veljače sljedeće godine za PS4, PC i Xbox One, te će biti zanimljivo vidjeti hoće li Blue Byte održati obećanje i zaista isporučiti kvalitetnu PC verziju.

Deadwalker
2016 Kol 19 10:44:52 AM
Ovo sam već previše puta čuo od Ubisofta.
Flipper
2016 Kol 19 10:57:35 AM
Ova igra ce biti pravi hit iako nitko od nje ne očekuje puno. Sustav borbe je kompleksan i ne radi se samo o mutavoj tabicini plitkog gameplaya. Očekujem da ce mnogi ostat iznenađeni pa i sam buz koji ne voli bas Ubisoft.
sefke
2016 Kol 20 06:23:45 AM
ovo ce bit igretina
Ulogiraj se da bi komentirao.