• PC
  • PS4

No Man's Sky

DATUM IZLASKA: 9.8.2017.

IZDAVAČ: Hello Games

DEVELOPER: Hello Games

ŽANR: Akcijska survival avantura

No Man's Sky postao stabilniji na PS4, a na PC-ju popravljen framerate

Od danas je dostupna prva zakrpa za No Man's Sky.

Napisao  Petak, 19 Kolovoz 2016

Koplja se i dalje lome oko kvalitete i ocjena igre No Man's Sky koja je lansirana na obje platforme s nizom tehničkih poteškoća. I na PS4, i na PC-ju igra se rušila, s tim da su igrači na računalima imali dodatne probleme s optimizacijom, a to se ponajviše odnosilo na framerate.

No, te početničke pogrešeke uklonjene su zakrpom koja je dostupna od danas, a još uvijek čekamo da developer Hello Games službeno objavi popis stvari koje su tom zakrpom popravljene.

"Zakrpa za PC donosi podršku za više hardwarea i bolji framerate u postavkama niže kvalitete. PS4 je dobio bolju stabilnost i još mnogo toga", objavio je Sean Murray na Twitteru.

"Iako je manje od 1% igrača prijavilo probleme, oko 70% tih problema bit će riješeno ovaj tjedan", dodao je Murray koji je iznenađen brojem ljudi koji igraju No Man's Sky, ali i brojem od spomenutih 1% te velike baze igrača.

Nakon što se riješe (gotovo) svi problemi kojima je preplavljena njihova služba za korisnike, krenut će se s unaprijeđivanjem same igre i dodavanjem novih mogućnosti.

Kakva su vaša iskustva s No Man's Sky? Jeste li imali problema s izvedbom igre? Jesu li problemi riješeni? Javite nam ili pošaljite video.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.