Procurile nove informacije za prvi Dark Souls III DLC

Službeno najavljen! Pogledajte trailer!

Napisao  Srijeda, 24 Kolovoz 2016

Ažuriranje vijesti 16:45

DLC je službeno najavljen i biti će dostupan 25. listopada. Trailer nam prikazuje novu snježnu PvE lokaciju koju ćemo istraživati u DLC-u.

Originalna vijest 24.8.2016. 

Miyazakijeva velika završnica originalne Dark Souls trilogije će uskoro dobiti prvi DLC. Već znamo da će igrači kroz Season Pass dobiti dva DLC-a, a sada smo dobili i prve informacije što će biti u prvom DLC-u. Na japanskom blogu Hachima se prvo pojavila informacija da nam DLC donosi nova oružja, magije i posebnu Immortal Competition mapu koja će se koristiti za PvP igranje.

Nedugo nakon toga i na PlayStation Twitteru se pojavio Tweet koji najavljuje DLC pod imenom Ashes of Ariandel s linkom koji vodi na privatan video koji bi trebao biti trailer. Naravno, tweet je ubrzo obrisan, a Namco Badani još službeno nije najavio DLC.

dark souls 3 dlc

Ashes of Ariandel bi trebao izaći 25. listopada. Još uvijek nemamo informacija hoće li u prvom DLC-u biti nekakav veći PvE sadržaj ili će Fromsoftware izbaciti pravu ekspanziju za drugi DLC koji bi trebao izaći početkom iduće godine.

Season Pass je trenutno dostupan po cijeni od $24.99. Dark Souls III je u našoj recenziji dobio ocjenu od 95%.

 

Kharnthebetrayer
2016 Kol 24 06:31:56 PM
Painted World of Ariamis.... puno vukova i divovi sa jelenskim rogovima koji upotrebljavaju ogromne sjekire.... Boss koji drobi playere sa ogromnim lord vesselom.

I approve.
Tuhy
2016 Kol 24 07:22:44 PM
Premda će bit previše toga na lageru, vjerojatno se uzima day 1 :)
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1