• PS4

Gran Turismo Sport

DATUM IZLASKA: 17.10.2017.

IZDAVAČ: Sony Interactive Entertainment

DEVELOPER: Polyphony Digital

ŽANR: Simulacija vožnje

Gran Turismo Sport odgođen, Polyphony nema novi datum izlaska

Ljubitelji Gran Turisma će morati još pričekati na prvu GT igru za PlayStation 4.

Napisao  Utorak, 30 Kolovoz 2016

Kazunori Yamauchi, CEO Polyphony Digitala, je na službenom PS Blogu objavio kako je Gran Turismo Sport odgođen za iduću godinu te da nemaju točan datum izlaska. Kaz je objasnio kako su shvatili da im ipak treba još više vremena da usavrše Gran Turismo Sport kako bi pružili fanovima najbolje Gran Turismo iskustvo.

Yamauchi je izjavio kako je Sport primarno kompetitivna igra s visokim očekivanjima od fanova i od same razvojne ekipe. U kombinaciji s najnovijim techom koje će koristiti, kao i s posebnim Sport načinom igranja, Kazunori planira pružiti igračima uistinu posebno natjecateljsko iskustvo koje će, kako on kaže, redefinirati racing igre. Gran Turismo Sport će biti igriv na više gaming događaja ove godine na kojem će igrači moći sami isprobati nova "cutting edge" iskustva koja će tek prikazati, poručuje Kaz.

Gran Turismo Sport je od prvog prikazivanja dobio brojne kritike od strane fanova koji su bili dosta razočarani s prikazom igre, pogotovo sa zvukom, kao i s činjenicom da se radi o manjem GT naslovu s naglaskom na mrežno utrkivanje, a ne o pravom GT 7 naslovu. Dodajte na to i dosta nestabilne performanse po pitanju framerate-a. Ipak, GT Sport je sa svakim novim prikazom dobivao novi build igre koji je pokazao da Polyphony i dalje aktivno radi na poboljšavanju prikaza pa u tom slučaju ova odluka o odgodi i nije loša te se nadamo da će fanovima pružiti kvalitetnu igru po izlasku.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1