Konami ne planira dovršiti 51. epizodu za Metal Gear Solid V

Metal Gear Solid V Definitive Experience neće sadržavati ni video fantomske epizode koja je bila dostupna kupcima Collectors izdanja.

Napisao  Srijeda, 31 Kolovoz 2016

Nakon što je službeno najavio novo Definitive Experience izdanje za Metal Gear Solid V koje će sadržavati Ground Zeroes i The Phantom Pain, Konami je konačno na twitteru progovorio o statusu 51. epizode TPP-a.

Fanovi su se nadali da će Konami dovršiti barem tu epizodu kako bi dobili završetak priče o Eliju no Konami je potvrdio da nema nikakve planove dovršiti epizodu kao ni dodati video te epizode u Definitive Experience izdanje koje bi trebalo biti kompletno izdanje koje će sadržavati čitavo Metal Gear Solid V iskustvo i DLC dodatke. Kingdom of Flies epizoda je dosad bila dostupna samo kupcima Collectors izdanja kao video u kojem vidimo koncept misije i animacije koje su 30% dovršene. 

Konami je u brojnim odgovorima fanovima potvrdio kako je epizoda 51 otkazana prije izlaska The Phantom Paina i kako kraj igre ne nedostaje budući da Elija i Mantisa vidimo u igrama koje su kronološki nakon TPP. Konami poručuje kako epizoda 51 nije trebala biti kraj igre i da je sama epizoda otkazana prije završetka razvoja.

Nakon odlaska Kojime, Konami je najavio novu Metal Gear Survive igru koja je razočarala fanove sa svojim co-op zombies pristupom.

Epizodu 51 možete pogledati ovdje. Pazite na spoilere ako niste odigrali Metal Gear Solid V The Phantom Pain.

Yakuza_stinger
2016 Kol 31 05:39:28 PM
jbg, cijeli tim radi MGS3 animacije za panchinko mašine, nema se resursa za "nebitne" stvari
Ulogiraj se da bi komentirao.