U Pokémon GO više nećemo biti usamljeni, Pokémoni će nam raditi društvo i usto biti jako korisni

Pokémon Go Buddy komponenta koja uskoro stiže u igru zvuči predobro.

Napisao  Petak, 02 Rujan 2016

Ogorman hype koji je na globalnoj razini zavladao izlaskom Pokémon GO aplikacije za mobilne uređaje, konačno je splasnuo sad već nakon skoro dva mjeseca od izlaska. Iako je igra i dalje izrazito živa, odnosno igraju je i dalje oni "pravi" igrači, lijepo je biti pošteđen od svakodnevnog agresivnog marketinga kompanija koje su igri vidile ogroman potencijal za brzu zaradu. Sad se već lakše igra, lijepo je vidjeti Niantic i Nintendo da i dalje podržavaju igru i razvijaju novi sadržaj, a po svemu sudeći tako će biti jedno duže vrijeme.

Tako su, kopajući po "fajlovima" igre entuzijasti naišli na kodove vezane uz novi, još nenajavljeni Buddy sistem. Buddy sistem će igračima ponuditi odabir jednog Pokemona koji će ih pratiti, a ovisno o prohodanim kilometrima igra će nas svakodnevno nagrađivati Candyjem specifičnim za odabranog Pokemona.

Za kraj preporučamo pročitati FFA Focus analizu našeg Zeroa u vezi Pokemon GO ludila, gdje ujedno možete pročitati i osvrt na ostale događaje iz gaming svijeta koji su zavladali ovog ljeta.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.