S PS4 Pro stigli novi Platinum headset i kamera

Novi PlayStation — nova periferija bez koje ne možemo.

Napisao  Četvrtak, 08 Rujan 2016

S PlayStation 4 Pro, duplo jačim i snažnijim PS4 stigli su i novi dodatci za konzolu. O novom kontroleru s blagim izmjenama smo već pisali, a sad je red došao na novi headset i kameru.

PlayStation Platinum Wireless Headset

Novi Platinum bežični headset nasljednik je Gold headseta, a bolja izrada i nešto specifikacije opravdavaju skok u imenu za razinu više.

newheadset.jpg

Iz Sonyja tvrde da je Platinum izgrađen od "premium" materijala.

Kao i njegovi prethodnici, tako i Platinum donosi 7.1 "virtual surround" zvuk, ovaj put uz dodatak 3D Audio komponente u igrama koje će je podržavati. Iznimno će to doći do izražaja kod igranja PS VR igara, gdje ćemo lakše moći prepoznati iz kojeg točno smjera dolazi zvuk, što će pak osigurati veću imerzivnost. Cijena novog headseta u Europi će iznositi 179 eura.

PlayStation Camera

Nova PlayStation kamera, osim atraktivnijeg izgleda ne donosi ništa novo. Po specifikacijama se radi o istom proizvodu kao i originalna PlayStation Camera, što znači da će pružati iste performanse u igrama koju je podržavaju, kao i kod PS VR igranja za koje je nužna. Cijena bi trebala biti ona ista, odnosno 60 eura.

Točan datum izlaska za oba komada periferije se još ne zna, no pretpostavlja se kako će to biti već ovog mjeseca.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1