PS4 Pro snimat će 4K slike, video u 1080p, stižu i 4K aplikacije za YouTube i Netflix

Dodatnom snagom PS4 Pro unaprijedit će svoju "Share", kao i mogućnost "streaminga".

Napisao  Četvrtak, 08 Rujan 2016

Kao što se iz naslova može zaključiti, "Share" funkcija PlayStationa 4 Pro omogućavat će snimanje slika u 4K, a potvrđena je i mogućnost snimanja videa u 1080p i 30 FPS-a te HDR funkcija. Ako to usporedimo sa standardnim PS4, isti je ograničen na 720p.

Naravno, sve to omogućuje udvostručena snaga GPU-a, veća brzina procesora, impresivni vizuali spremat će se na hard disk od 1 TB, u ranijim člancima spominjali smo igre koje će sve to podržati, a među njima nalaze se i Mass Effect: Andromeda, FIFA 17 i Battlefield 1.

Netflix i YouTube dobit će posebne aplikacije posebno kreirane za PS4 Pro. Na Netflixu će se tako, recimo, druga sezona serije "Narcos" moći emitirati u 4K, naravno, ako vlasnici svoju konzolu spoje na televizor koji podržava 4K. Prema onom što je izjavio Andrew House, Netflix će do kraja godine pripremiti više od 6000 sati sadržaja u 4K.

YouTube aplikacija neće biti dostupna na dan izlaska konzole, ali će, kad dođe, podržavati prikazivanje u 4K (podrazumijeva se da će prikazivati ostale regularne i HD formate).

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1