Danas stiže PS4 4.0 nadogradnja

Nova velika nadogradnja konačno je tu.

Napisao  Utorak, 13 Rujan 2016

[13. 9. - 11:18] AŽURIRANJE VIJESTI:

Nadogradnja je službeno vani i dostupna za skidanje!


Kao što je to bilo i kod prethodnih većih PS4 nadogradnji, tako će i ova, 4.0 nadogradnja postati javna nakon otprilike mjesec dana testiranja. Dakle, PS4 nadogradnju možemo iščekivati danas, pretpostavljamo negdje u poslijepodnevnim satima kada PlayStation Store osvježava svoju ponudu. Ali nemojte nas držati za riječ, pa nam svakako javite ako primjetite da je nadogradnja stigla ranije.

Što nas sve čeka?

Kao što smo već detaljno pisali ovdje, PlayStation 4 4.0 nadogradnja donosi sljedeće.

  • Folderi i reorganizacija Libraryja — Napokon jedna stvar koju smo tražili od samog početka prodaje PS4 konzole. 4.0 donosi bolju organizaciju igara i aplikacija u glavnom izborniku. U glavnom izborniku ćemo moći stvarati foldere i organizirati ih po želji, dok će Library sada biti podijeljen na dva dijela: kupljene i instalirane igre. Također, 4.0 nadogradnja donosi sortiranje igara prema datumu kupnje, veličini instalacije i drugim kriterijima koji su danas standardni.
  • Offline trofeji — 4.0 popravlja još jednu veliku nelogičnost, te ćemo od sad moći provjeravati svoje trofeje i kada nismo spojeni na internet. Tu je i opcija za otkirvanje sadržaja tzv. "hidden", odnosno skrivenih trofeja.
  • Personalizacija profila — Za sve koji žele unijeti dozu sebe u svoje profile, 4.0 donosi mogućnost promjene pozadinske boje, a moguće je za pozadinu postaviti screenshot iz omiljene igre, slično kao što je to omogućeno na Community stranicama. "Novi" profili će donijeti i nešto bolji raspored samog sadržaja, a Sony posebno ističe mogućnost direktne usporedbe trofeja među igračima.
  • Remont izbornika — Sony se pohvalio kako su promijenili izgled ikona i notifikacija, tu su i nove pozadine, no izgleda da još ništa od korištenja vlastitih slika za pozadinu. Ipak, veće promjene sada su dobili Share i Quick izbornici, koji više neće zauzimati cijeli ekran prilikom otvaranja. Dakle, više nema drastičnog prekidanja igranja ulaskom u te menije.
gunner
2016 Ruj 13 11:40:41 AM
Update se skida, 312 MB.
bojanic10redarmy
2016 Ruj 13 01:12:09 PM
Update je bomba
Emilijo
2016 Ruj 13 01:34:42 PM
Svida mi se sto sada pise kada mi je netko sa friends liste zadnji put bio online.
Ulogiraj se da bi komentirao.