• PC
  • PS4
  • XONE

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

DATUM IZLASKA: 1.12.2015.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Montreal

ŽANR: Taktički FPS

Rainbow Six Siege dobio značajne promjene u novoj zakrpi

Uz nove gadgete i dodatke za oružja dobili smo i bitne promjene za nekoliko operatera.

Napisao  Srijeda, 14 Rujan 2016

Ubisoft i dalje aktivno nastavlja s podržavanjem svojeg izuzetno popularnog taktičkog shootera, a sada nam na polovici nove sezone donosi bitne promjene koje zvuče vrlo zanimljivo. Zakrpa donosi mnoštvo promjena, balansiranja i fixeve za bugove koje možete pročitati ovdje, a mi ćemo vam reći koje su najznačajnije promjene za koje morate znati. 

Ono najvažnije: operateri su dobili promjene. Twitch je bila dosta popularna kod igrača zbog svojeg F2 oružja, a sada će vjerujemo imati još veći playtime budući da će se njen Shock Drone moći koristiti i u fazi pripreme prije meča tj zamjenit će običan drone, a uz to dobit će i dodatni Shock Drone što znači da će imati na raspolaganju dva dronea ako prvi ne bude uništen u fazi pripreme. Sam drone je dobio veću brzinu za 30% i sada će biti dosta tiši, te više nema crveno svijetlo na modelu. Shock strelice su dobile povećanje dometa korištenja do sedam metra.

Blackbeard je dosad bio vrlo moćan operater zbog svojeg štita kojeg može postaviti na oružje i upravo je taj štit pružao i previše zaštite pa je Ubisoft odlučio promjeniti način na koji radi štit. Blackbeard će sada umjesto jednog štita od 800 HPa imati dva komada koja može postavljati po želji, a svaki nudi po 150 HP. Na sučelju će se vidjeti izdržljivost štita.

Doc nikada nije bio previše koristan zbog izuzetno velikog damage modela u igri i jako rijetko bi igrači preživjeli okršaj sa protivnicima budući da je dovoljan jedan metak za dovršavanje killa. Docov revive gadget će sada imati mogućnost healati i suigrače, a tu je i mogućnost over-heala koji će pružiti do 120 HPa. Over-heal je privremeni i svakih dvije sekunde će se gubiti po jedan HP do 100 HP-a. Jedna strelica vraća do 40 HP-a i suborci će se isto moći over-healat.

Od novih gadgeta imamo Claymore minu i Impact granatu. Claymore minu će dobiti napadači, točnije Thatcher, Twitch, Glaz i Thermite u zamjenu za nekih gadgeta poput stun granate ili breach eksploziva. Claymore bi trebao pomoći protiv mobilnih flankera koji su danas vrlo popularni u R6 zajednici. Defenderi (Caviera, Castle, Smoke i Rook) će dobiti Impact granatu koja će eksplodirati na kontaktu u zamjenu za Nitro cell i barbed wire opremu. Ovo će biti zanimljivo za vidjeti kako će se koristiti budući da su se mnogi žalili kako je i običan Nitro Cell dosta jak gadget za obranu, a Impact granata je dodatni eksploziv koji će biti dostupan Defenderima.

Od dodataka za oružja dobili smo Muzzle break i Heavy barrel. Muzzle break je dizajniran da smanji recoil na prvom metku što znaći da će biti više koristan igračima koji imaju playstyle koji se bazira na preciznost i tap fire. Heavy barrel će pružiti veći damage na veće udaljenosti, a minus je taj da povećava recoil oružja.

Uz sve ove promjene, Ubisoft je dodatno ispolirao i izbalansirao većinu gadgeta i oružja pa vam svakako preporučamo da pročitate čitav popis promjena. Novi patch je već sada dostupan za PlayStation 4, PC i Xbox One.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

Gamer on budget