Dostupna je nova zakrpa za StarCraft 2: Legacy of the Void

Implementiran novi zapovjednik, nova mapa i kustomizirani mutatori.

Napisao  Četvrtak, 15 Rujan 2016

Blizzard je upravo izdao zakrpu 3.6.0 za zadnju ekspanziju StarCrafta 2, a osim ispravka grešaka i izmjene pojedinih elemenata igre, dobili smo i novi sadržaj i nove mogućnosti. Alarak je novi zapovjednik koji je dodan u kooperativne misije, te je napadački orijentirana jedinica. Alarak nema prevelike šanse za preživljavanje kada je usamljen, ali zato će vrlo rado žrtvovati bilo koju jedinicu iz vlastith redova kako bi sačuvao svoj život, te će zbog toga biti posljednji preživjeli na bojištu. Alarak nije besplatan, već ga možete kupiti po cijenu od 4.99 američkih dolara.

Mist Opportunities je nova kooperativna mapa na kojoj morate pomoći Egonu Stetmannu, koji je zapeo na Bel'shiru, te mu je potrebna vaša pomoć u prikupljanu terrazine plina. Zaštitite njegove Harvest botove kako bi ispunio cilj, te sačuvao jedino preostalo društvo.

Kustomizirani mutatori omogućuju igračima kreiranje vlastitih kooperativnih izazova. Možete dodati do 10 mutatora na pojedinačnu misiju, ali dostupni su samo za modove s dva igrača. Zapovjednici moraju biti minimalno level 5 kako bi bili dostupni unutar kustomiziranim kooperativnim misijama.
Potpuna lista promjena i novih mogućnosti zakrpe 3.6.0 se nalazi na sljedećoj poveznici.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.