• PC
  • PS4
  • XONE

South Park: The Fractured but Whole

DATUM IZLASKA: 17.10.2017.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft San Francisco

ŽANR: RPG

South Park: The Fractured But Whole odgođen

Jedna od velikih Ubisoftovih uzdanica, South Park: The Fractured But Whole, trebao je izaći na tržište ovog prosinca.

Napisao  Četvrtak, 15 Rujan 2016
Međutim, ponovno su se upleli prsti sudbine i želje izdavača, pa je igra odgođena za početak, odnosno prvi kvartal 2017. godine. Dakle, period između siječnja i ožujka. Ubisoft je kao razlog odgode naveo želju razvojnog tima da ostavre visoka očekivanja mnogobrojnih fanova. Nadajmo se da će im ova odgoda doista i pomoći u osiguravanju potrebne kvalitete za ovu isčekivanu igru.

The Fractured But Whole bi kao nastavak uspješnog The Stick of Truth trebao donijeti proširene elemente u igrivosti, ponajviše iz taktičkih RPG naslova kao što su Final Fantasy Tactics i Fire Emblem.

S1r1uS
2016 Ruj 15 11:34:38 PM
Šteta...igrat će se kad god...
Yakuza_stinger
2016 Ruj 16 07:11:30 AM
Nekako sam skeptik da bi South Park nazvao Ubisoftovom velikom uzdanicom. Ne zato što će igra bit loša (što nipošto neće), nego jbg, nije Ass Krid. Možda s vremenom.


Edit: rano jutro je a ja sad filozofiram. bolje mi je da srčem crnu kavu ae
Zero
2016 Ruj 16 09:59:16 AM
Ha čuj, nisam naglasio da je Ubisoftova velika uzdanica po pitanju prodaje, makar ne znam kako bih nazvao preko 5 milijuna isporucenih/prodanih primjeraka za prethodnika, osim velikim uspjehom. Važnije od toga iz perspektive gamera je univerzalna prihvacenost Stick of Trutha (85% na Metacriticu), proglašavanje igre kao jedne od najboljih rađenih po licenciranom materijalu i usporedbe da je ovo isto ono što je Batman:AA za serijal Batman.
Ulogiraj se da bi komentirao.