Death Star bi mogao biti najbolji DLC za Star Wars Battlefront

Stigao je najavni trailer, poznat je datum izlaska, a kao heroji dolaze Chewbacca i Bossk.

Napisao  Subota, 17 Rujan 2016

Kao što je najavljivano, novi DLC za Star Wars Battlefront zvat će se Death Star, izlazi sljedeći tjedan uoči "double XP" vikenda kojim se obilježava njegov izlazak. Novi DLC donijet će Chewbaccu i Bosska kao heroje, novi način igranja i pet novih mapa.

Točan datum izlaska je 20. rujan, a u novom traileru možete vidjeti nove heroje u akciji, interijere novih mapa, kao i borbu u svemiru u blizini legendarnog oružja Imperije po kojem je DLC dobio ime. Novi način igranja zvat će se "Battle Station", a igrači će doći u priliku uništiti Death Star iz sjedala svojeg X-Winga.

Chewbacca kao heroj moći koristiti za njega karakteristično oružje, "multi-shot bowcaster", i bojni urlik koji pojačava sposobnosti suigrača koji se nalaze u blizini, dok će Bossk koristiti "termalni" pogled koji mu omogućava da vidi gdje se na mapi nalaze protivnici.

Kao treći od četiri najavljena DLC-a, Death Star će biti dostupan od 20. rujna za vlasnike Season Passa (ostali DLC mogu kupiti dva tjedna nakon toga). Posljednji DLC zvat će se Rogue One: Scarif, vezan je uz nadolazeći film, a izlazi tijekom zimskih blagdana.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget