• PC
  • PS4
  • XONE

Metal Gear Survive

DATUM IZLASKA: 22.02.2018.

IZDAVAČ: Konami

DEVELOPER: Konami

ŽANR: Survival loot shooter

Zanima li vas kako će u pokretu izgledati Metal Gear Survive?

Konami je na Tokyo Game Showu prikazao gameplay za prvu Metal Gear igru nakon odlaska Hidea Kojime.

Napisao  Subota, 17 Rujan 2016

Odmah na prvi pogled upada u oči koliko je nova igra sliči na Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. No, iako su dvije igre grafički gotovo identične, Metal Gear Survive bit će spin-off serijala u obliku kooperativne igre za četiri igrača u koju su još ubačeni zombiji.

Kao i u svom "uzoru", Metal Gear Survive oslanjat će se djelomično na stealth i "fultoniranje" da bi se namamili zombiji, a u nekim trenucima bit će i prave akcije, recimo kad igrači moraju braniti odašiljač od nadolazećih (iznenađenje!) zombija.

Ipak, sudeći prema 15 minuta prikazanog gameplaya, bit će i noviteta, kao što je, recimo, izgradnja ograda i automatskih strojnica ili unaprijeđena borba prsa o prsa. Također ćemo vidjeti i povratak sistema liječenja iz Metal Gear Solida 3.

Prepuštamo vam da pogledate gameplay i sami odlučite hoćete li 2017. igrati Metal Gear Survive na PlayStationu 4, Xboxu One ili PC-ju.

Zero
2016 Ruj 17 03:01:18 PM
Meh, jedna od bitnih kvaliteta MGS-a je kompleksni AI. Ovo se na trenutak čini zabavnim, ali koliko vidim naglasak je na čistoj pucačini s dionicama kada treba riješiti neprijatelje koji su na razini clickera iz TLOU. Znači bezveze.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1