Resident Evil 7 demo je vruća roba

Capcomov demo za novi Resident Evil s pogledom iz prvog lica je ostvario više od 3 milijuna preuzimanja na PSN-u.

Napisao  Nedjelja, 18 Rujan 2016

Capcom je na službenim stranicama objavio podatak kako je Beginning Hour demo za PlayStation 4 ostvario više od 3 milijuna preuzimanja na PlayStation Store-u. Demo je dostupan još od E3-ja kada je Capcom na Sonyjevoj presici službeno najavio Resident Evil 7 koji se sa svojom horror atmosferom i pogledom iz prvog lica poprilično odmaknuo od nekoliko zadnjih Resident Evil igara. Demo je bio dostupan samo za PlayStation Plus pretplatnike, a povodom Tokyo Games Showa Capcom je otvorio demo svim PlayStation 4 igračima i pružio Twilight zakrpu koja je u demo dodala još zanimljivih detalja i lokacija.

Demo izgleda potpuno drugačije od dosadašnjih Resident Evil igara i mnogim fanovima to nikako ne paše, dok je drugima povratak u horror pravo osvježenje za ovaj legendarni serijal. Kako će izgledati završni proizvod ostaje za vidjeti kada Resident Evil 7 izađe iduće godine. Podsjećamo kako je i Resident Evil 4 na prvim najavama izgleda kao potpuno drugačija igra od prijašnjih Resident Evil igara kada je dobio dosta negativnih komentara od fanova, a na kraju je mnogima postala jedna od najboljih igara u serijalu. Nadamo se da će Capcom ponuditi sličnu stvar i s novim nastavkom. Resident Evil 7 izlazi 24. siječnja za PlayStation 4, Xbox One i PC. Tu je i podrška za PlayStation VR, a Capcom će i za PlayStation 4 Pro ponuditi 4K i HDR podršku.

Ukupna prodaja za Resident Evil serijal iznosi 69 milijuna prodanih igara do 30. lipnja ove godine.

 

someone
2016 Ruj 18 06:39:40 PM
Demo je skinut, samo se čeka da padne mrak za najbolji doživljaj.
ikral
2016 Ruj 20 07:21:03 PM
Odigrao, kratko ali...slatko? Mene struh.
madSuperCrash
2016 Ruj 20 08:08:05 PM
Nisam ni znao da je vani, budem probo iako mi se zadnji trailer nije svidio. Sto manje slasher hill billy texas chainsaw horora to bolje, al eto, dat cemo mu sansu, barem su zaokrenuli kompletno smjer serijala sto je super.
Ulogiraj se da bi komentirao.