Kojima izjavio kako zombijima nije mjesto u Metal Gearu

Tijekom TGS-a 2016 slavni kreator Metal Gear Solida Hideo Kojima i dizajner Yoji Shinkawa nakratko su komentirali prikazane isječke iz Konamijevog Metal Gear Survivea.

Napisao  Nedjelja, 18 Rujan 2016

Kao što je vjerojatno većini poznato, Metal Gear Survive je prva Metal Gear igra rađena bez angažmana spomenutog legendarnog dvojca. Kojima je potvrdio da nema baš ništa s tom igrom, dodavši: „Osnova Metal Gear igara su špijunaža i politička fikcija. Gdje su u toj priči zombiji?“

Shinkawa se na to dodatno našalio komentiravši: „Da ja radim na toj igri, barem bi imala mechove (velike robote s mjestom za pilota)“.

Eto, izgleda da Kojima i Shinkawa i nisu odveć oduševljeni s onim što se trenutno događa s Metal Gearom pod vodstvom Konamija. Nakon prikazanog gameplayaza Survive, teško ih je i kriviti za to. Metal Gear Survive, spinoff MGS-a V vremenski će se odvijati nakon događaja Ground Zeroes, te izlazi tijekom 2017. za PC, PS4 i Xbox One. Za to vrijeme Hideo i Yoji rade na Death Strandingu, igri koja izlazi za PS4 i PC, te koja zasad ima okvirni datum izlaska predviđen za 2018. godinu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.