Što je DICE naučio iz Battlefield 1 bete? Puno toga.

DICE vraća "stari" Conquest, slabi konje i Light Tankove.

Napisao  Utorak, 20 Rujan 2016

U najnovijem postu na Battlefield blogu javio se DICE, čiji je developer s nama podijelio neke veće stvari koje su uočili u nedavnom otvorenom beta testiranju. Te iste stvari će na temelju povratne veze igrača do izlaska igre i ispraviti.

Nama možda i najbitnija stvar je povratak "starog" Conquesta, nakon što se kao igrači nismo uspjeli prilagoditi na DICE-ovu viziju novog Conquesta. Tako ćemo na izlasku BF1 tickete opet moći spuštati i ubijanjem drugih igrača, kao i zadržavanjem zastava.

U DICE-u su priznali i ono na što se većina naših forumaša žalila — Light Tankovi su premoćni i njima će se do izlaska igre posebno zabaviti. Također, obečano je uvrštavanje više oružja za uništavanje vozila u Support klasu, što bi istu trebalo napraviti privlačnijom za korištenje većem broju ljudi. Tu su i "spužve" u obliku konja, koji bi ubuduće trebali "padati" od znatno manje primljenih metaka.

Battlefield 1 stiže 24. 10., a vrijeme predlažemo skratiti urnebesnom kompilacijom glitcheva iz bete, iz koje DICE također može puno toga naučiti.

19Marksman89
2016 Ruj 20 12:16:02 PM
Ja bi se slozio sa JackFragsom za to da light tenk nije toliko OP koliko u beti nije bilo toolsa,volje i znanja da ga se unisti
S1r1uS
2016 Ruj 20 01:08:24 PM
Ima i toga da, kad se otkljuca At rocket gun sa assaultom to vec postane druga priča još ako se pametno koriste topovi kojih ima brdo bar na Sinai mapi. Nadam se da ih nece dirat previše...
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1