Gears of War 4 pozlaćen, Fergusson jako zadovoljan s ekipom iz Coalitiona

Gears of War 4 označava početak nove sage, poručuje Microsoft.

Napisao  Utorak, 20 Rujan 2016

Microsoft je službeno objavio kako rad na novim Gearsima završen i kako je igra dostigla "gold master" status što znači da kreće na umnožavanje i uskoro na prodaju igračima. Gears of War 4 je vrlo bitan naslov za Microsoft jer je ovo prva Gears igra u Xbox Play Anywhere programu što znači da će biti dostupna za Xbox One i Windows 10 računala. Igra će podržavati i Cross Play za kooperativnu kampanju, Versus i Horde 3.0.

Ekipa iz Coalitiona i Microsoft su događaj proslavili u studiju Coalitiona u Kanadi, a posebno je zadovoljan bio šef Coalitiona, Rod Fergusson. Rod je izjavio kako je bio vrlo zadovoljan što se može vratiti u svoju domovinu i voditi ovakvu ekipu na novom Gears projektu. U službenom postu navodi kako je originalni Gears of War bio "killer app" za Xbox i kako je taj naslov privukao mnoge u Xbox obitelj te kako je taj naslov promjenio gaming s inovativnom tehnologijom i jedinstvenim gameplayom.

Rod poručuje kako je izuzetno ponosan na The Coalition ne samo zbog toga što su stvorili tehnički najambiciozniji Gears naslov zbog Windows Play Anywhere podrške, Cross Playa i 4K grafike, već i zbog činjenice da će novi Gearsi fanovima ponuditi napetu i brutalnu atmosferu zbog koje su se mnogi zaljubili u ovaj univeruzum i likove.

Gears of War 4 igramo 11. listopada na Xbox One i Windowsu 10, a do tada uživajte u novom launch traileru.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.