U novom Battlefield 1 modu lovit ćemo golubove

Modificirani Capture the Flag mod, ili nešto potpuno novo?

Napisao  Srijeda, 21 Rujan 2016

Osim što su iz DICE-a danas odlučili predstaviti baš sve mape za nadolazeći BF1, isto tako su objavili popis svih modova u igri. Dok je većina modova poznata svim igračima BF igara, poput Conquesta, Dominationa, Rusha i Team Deathmatcha, dva moda će doživjeti svoju premijeru.

Operations

O Operationsu smo već pisali ovdje. Radi se o modu koji funkcionira slično kao Rush. Dakle napadači imaju zadatak osvojiti protivničke linije, a jednom kad im to pođe za rukom, obrambena ekipa se seli unatrag i brani sljedeći "objective". Međutim, posebnost Operationsa je ta da se akcija ne zaustavlja jednom kad napadači osvoje sve ciljeve, već se igra seli na novu mapu.

Rezultati se između mapa zbrajaju, a zanimljiv detalj je taj da s druge mape na horizontu možemo vidjeti iscrtavanja prethodne mape, odnosno palež, dim i općenitu destrukciju okoliša. Želja developera je prenijeti igračima osjećaj napredovanja koji su vojnici imali u Prvom svjetskom ratu, kada su nakon pobjede ili poraza selili na druge teritorije. Dakako, borba će se nastavljati smislenim redosljedom, tako će se na primjer akcije s Sinai pustinjske mape seliti na Suez, kanal koji je i geografski relativno blizu. Više o mapama možete pročitati ovdje.

War Pigeons

Mod koji u startu zvuči kao BF verzija Capture the Flag moda slično se i izvodi, ali ima "twist" koji ga čini posebnim i značajno razarajučim.

Tako će, dakle, dvije strane na početku igre krenuti u lov na goluba pismonošu. Golub će se nalaziti na nekoj nasumičnoj lokaciji na mapi, a jednom kad ga se neki igrač dočepa, dok odolijeva napadima suparničke ekipe morati će se skloniti negdje na sigurno, te odaslati pticu u komandni centar. Golub pismonoša prenosi poruku, ekipa dobiva bod, a u skriptiranom procesu mapu nadlijeću avioni koji zatim bombardiraju protivničku ekipu.

19Marksman89
2016 Ruj 21 04:21:41 PM
Pa ovo je brutalno dobro..ja mislio sprdnja
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget