Danas stiže novi Uncharted 4 DLC, vraća se najpopularnija mapa iz U2

Novi U4 DLC donosi pregršt novog sadržaja.

Napisao  Četvrtak, 22 Rujan 2016

Danas u Uncharted 4 besplatno stiže drugi od četiri velika DLC paketa. DLC paket pod imenom Bounty Hunters donosi novu mapu, novi mod, kao i nova oružja. Pa krenimo redom s predstavljanjem.

U Uncharted 4 se vraća Village, kultna mapa iz U2

Kada se saznalo da će se kroz novi DLC u U4 vratiti jedna stara mapa, zajednica igrača se ujedinila u želji za kultnim Villageom. Naughty Dogovci su nam i ispunili tu želju, te preradili tu istu mapu koja s novim, modernijim U4 vizualima izgleda bolje no ikada.

No bez brige, raspored i tok mape je jednak onom iz "dvojke", a s gameplay strane novost je implementacija U4 mehanike u vidu "grappling hooka".

Bounty Hunter mod donosi neke već poznate mehanike iz drugih igara

Novi mod je najlakše usporediti s CoD-ovim Kill Confirmedom. Ako ste igrali neku od CoD igara u zadnjih 10 godina onda znate o čemu se radi. Dakle, nakon što ubijete protivnika, u novom modu potrebno je pokupiti Bounty koji ostane nad njegovim tijelom. U tom slučaju vaša ekipa dobije 10 bodova.

Međutim, zanimljiv "twist" se skriva u obliku Captaina. Uloga Kapetana (po našem) će nasumično pripasti jednom igraču, koji u tom slučaju postaje lovina, a njegovom eliminacijom protivnička ekipa dobiva čak 60 pa sve do 120 bodova. Biti će ovo zanimljiv mod.

Nova oružja i boosteri

Kakav bi to bio DLC bez novih pucaljki, stoga ćemo dobiti pet novih oružja. Tu su i četiri nova boostera, te Shield of Asgard — mystical koji umanjuje primljenu štetu na određeno vrijeme.

Nova oružja:

  • DC Single Action — Poluatomatski revolfer
  • RKL-155 — Automatski pištolj
  • Lowe-S – Jurišna puška
  • Harrison 1890 – Puška s "ručicom"
  • US-AN 12 – Sačmarica

Boosteri: 

  • Lock ‘n Load — Pokupljena municija se "automatski" puni
  • Undisturbed — Omogučen charger melee (L1) kod penjanja i skakanja
  • Silent Assassin — Eliminacija protivnika se ne prikazuje suprotnoj ekipi
  • Weapons Expert — Ciljanje tokom skakanja, penjanja, padanja...

Ostale novosti:

Vraća se Cinema Replay, alat poznat iz prošlih igara. Tako od danas u Uncharted 4 opet možemo pregledavati snimke prošlih partija iz neograničenog broja kutova i perspektiva, koji uz to donosi klasične funkcije video pokretača, što bi trebalo dovesti do povećanja broja U4 video uradaka na Youtubeu.

Tu su još i novi skinovi, a za više detalja o svemu preporučamo baciti oko na PlayStation Blog.

ikral
2016 Ruj 22 10:04:04 AM
Super, još da igram multi bilo bi i bolje. Ali da, U2 multiplayer je i meni bio zakon, uz Bad Company 2 najbolje što sam igrao.
Ulogiraj se da bi komentirao.