Battlefield 1 kampanja nam donosi životne priče malih ljudi: pilota, pobunjenika...

Uspjeli smo iskopati nešto sitno iz kampanje nadolazećeg Battlefielda. 

Napisao  Ponedjeljak, 26 Rujan 2016

Iako je do izlaska Battlefield 1 preostalo još tek nešto manje od mjesec dana, još uvijek skoro ništa ne znamo o kampanji. Što je dovoljno sumnjivo samo po sebi. O kakvoj li se priči radi, kad DICE u pet mjeseci promocije igre nam nije približio niti jedan detalj iz nje?

Ono što znamo je to da će nas kampanja kroz nekoliko poglavlja staviti u uloge malih ljudi. Znači, kao igrači nećemo spašavati svijet, što je dobrodošla promjena u FPS igre ovakvog tipa. Zahvaljujući ESRB-u, organizaciji koja određuje dobnu prikladnost video igara, doznali smo u kojim točno ulogama ćemo igrati u BF1 kampanji.

BF1_esrb.jpg

ESRB nam je u svojem izvještaju malo "spojlao" BF1 kampanju.

Igra je ocjenjena s M, što znači da ćemo se susretati s puno  nasilja, krvi, uvredljivim riječnikom... Uloge u kojima ćemo igrati kroz kampanju su: pilot, pomoćni tenkista (ako smo dobro shvatili, onaj koji upravlja naoružanjem, odnosno tenkovskom cijevi), pripadnik pokreta otpora i ratni poštar. Autor ovog teksta posebno se veseli ovom potonjem, a ako ste gledali genijalan The Postman film iz 1996. onda ćete znati i zašto. Što se tiče ostalih uloga, možemo pretpostaviti da ćemo u svakoj od njih uspostaviti emocionalnu vezu s najbližim kolegama. Poput kopilota, vozača tenka ili ostalih članova pokreta otpora.

Iako zvuči obećavajuće, moramo još jednom izraziti sumnje u kvalitetu kampanje. Ipak, nadajmo se kako će nas iz DICE-a razuvjeriti. BF1 izlazi 24. 10. na PC, Xbox One i PS4.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.