Firewatch stiže na velika filmska platna

Nadamo se da će odlična atmosfera igre biti na dobar način prikazana u kinima.

Napisao  Utorak, 27 Rujan 2016

Prema pisanju Hollywood Reportera, developer Campo Santo potpisao je ugovor s produkcijskom kućom Good Universe (odgovorni za filmove kao što su Oldboy ili Snowpiercer) prema kojem će raditi i na videoigrama i na filmovima. Tako će prvi proizvod namijenjen prikazivanju u kinima biti filmska adaptacija igre Firewatch.

U samoj igri glasove su posudili Rich Sommer (Mad Men) i Cissy Jones (igra The Walking Dead), a od veljače ove godine prodalo se više od milijun primjeraka Firewatcha.

Glavni lik Firewatcha je muškarac srednjih godina koji bježanjem od osobnih životnih problema završava kao osoba zadužena za otkrivanje požara u Wyomingu. Tamo se zbližava s nadređenom Delilah, a zajedno će otkriti misteriozne događaje u divljini. No, da ne duljimo, pročitajte našu recenziju i otkrijte zašto je Firewatch vrijedan vašeg vremena.

Osim što znamo da ćemo u nekoj bližoj budućnosti gledati film Firewatch, nisu poznati nikakvi detalji o mogućim glumcima ili redatelju. Koga zamišljate u glavnim ulogama?

CroZac_Drake
2016 Ruj 27 10:36:23 AM
Odlična vijest. Ima potencijala materijal za prebacivanje na filmsko platno.

Može Jake Gyllenhaal u glavnoj ulozi... taman za koju godinu kad se film realizira i on još malo ostari.
Ulogiraj se da bi komentirao.