FIFA 17 ipak opravdava visoka očekivanja

Ako se još uvijek dvoumite i ne znate biste li odabrali Konamijev PES 2017 ili ne znate zaslužuje li uopće FIFA 17 vaš novac, pročitajte prve reakcije recenzenata na ovogodišnje izdanje "simulacije" nogometa EA Sportsa.

Napisao  Srijeda, 28 Rujan 2016

FIFA 17 već se naveliko igra na području SAD-a, budući da je igra od jučer službeno izašla, a ostatak svijeta moći će je kupiti od 29. rujna. Jedan od jedinstvenih elemenata ovogodišnje verzije, od kojeg se mnogo očekuje, je kampanja naziva The Journey, a ona će se pratiti nogometnu zvijezdu u usponu (napomenut ćemo da ovo neće biti dostupno vlasnicima konzola prošle generacije). No, pročitajte što misle recenzenti.


GameSpot 

The Journey ove godine nije dovoljan razlog za kupnju FIFA-e 17, pa igračima tako ostaje osnovni gameplay i Ultimate Team (na ovo PES 2017 još uvijek nema adekvatan odgovor). S napretkom u karijeri i izvrsnom prezentacijom, FIFA 17 još uvijek je vodeća simulacija, iako se njeno vodstvo poprilično smanjilo ove godine. (9/10)

IGN

EA Sports bi stvorio savršenu nogometnu igru kad bi dopustio Konamiju da odradi sve što se događa na terenu, a sam napravi sve izvan terena. Ipak, FIFA 17 svoje nedostatke nadoknađuje licencama, autentičnošću i odličnom atmosferom velikih utakmica. PES nam je i dalje bolji u onom što je najbitnije, ali The Journey daje FIFA-i nešto jedinstveno. Ove godine isplati se nabaviti obje igre. (8.4/10)

Digital Spy

Ako obožavate FIFA-u, kupite je, nećete zažaliti. Samo pripazite, u ovom trenutku FIFA ne može dostići standard novog kralja nogometa na konzolama - PES 2017. (4/5)

Forbes

Ovo bi mogla biti najbolja i najkompletnija FIFA ikad. Postoje neki sitni problemi, no ništa što bi bilo izričito negativno. Dobar gameplay, bolji vizuali i The Journey čine ovu igru velikim postignućem i još jednom potvrđuje titulu kraljice nogometa. (8.9/10)

Game Informer

The Journey nije jedino što FIFA 17 ima. Dobar je to dodatak igri, unatoč manama koje ima, dok sama FIFA kvalitetu potvrđuje sveukupnim gameplayem i ostalim načinima igre. (8.75/10)

GamesRadar+

Igrači neće doživjeti iskustvo transformacije koje ove godine donosi PES 2017, ali FIFA je još uvijek nenadmašena na polju atmosfere, licenci i sitnih (ali bitnih) detalja. (4.5/5)

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.