Pripremite se za borbu, Battlefield 1 preload je dostupan već sada na Xbox One

Bilo da čekate službeni datum izlaska ili rani pristup preko EA Accessa, Battlefield 1 će zauzeti dosta prostora na vašim konzolama. Srećom, Microsoft je već sada omogućio preload što je vrlo dobra vijest za sve sa sporim internetom.

Napisao  Srijeda, 28 Rujan 2016

Korisnik llHybr1dll je na Redditu objavio informaciju kako je već započeo preload za Xbox One konzole što znači da već sada možete preuzeti igru i pripremiti se za službeni izlazak igre ili za probno testiranje igre ako ste pretplatnik EA Accessa na Xbox One.

Igra već sada iznosi 42.6 GB, a vjerujemo da će se naći i još poneka zakrpa prije ili na samom launchu kako to obično biva s modernim igrama. Battlefield 1 će biti službeno dostupan od 21. listopada za PlayStation 4, PC i Xbox One. PC igrači će kroz Origin Access isto kao i Xbox One igrači moći zaigrati igru počevši od 13. listopada kada će na raspolaganju imati probno igranje od 10 sati koje će uključivati dvije priče iz kampanje i pet mapa iz multiplayera. Izgleda da su iz Microsofta uranili s preloadom budući da je za PC preload (obično izdanje) najavljen za 14. listopada, a PlayStation igrači inače dobivaju priliku za ranije preuzimanje dva dana prije izlaska novih igara. Očekujemo da će i PC igrači dobiti novo vrijeme za preload zbog Origin Accessa.

Sve verzije igre će dobiti Early Enlister Deluxe izdanje koje donosi pogodnost da započnete igrati 18. listopada, a tu su i dodatni digitalni in-game bonusi poput Lawrence of Arabia i Red Baron packova.

DICE je jučer objavio novi spektakularan trailer za single-player kampanju:

19Marksman89
2016 Ruj 29 04:11:49 PM
Znaci sa igrom ide day one patch od nekoliko giga.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1