Paladins: Klon popularnog Overwatcha stiže i na konzole

Developer Hi-Rez Studios, poznat po MOBA-i Smite, najavio je dolazak nove pucačine na PS4 i Xbox One.

Napisao  Subota, 01 Listopad 2016

Pucačina punog naziva Paladins: Champions of the Realm već je objavljena u "early accessu" na Steamu, a developer nije samo najavio da će igra doći na aktualne konzole, već je otvorio registracije za beta testiranje. Datum početka bete nije određen, a u objavi za medije stoji da će to biti "uskoro".

Ovdje se možete prijaviti za beta testiranje (KLIK!) na PS4, a ovdje za Xbox One

"Igra je bila u početku kreirana s planom dolaska na konzole, a kontrole u igri ispolirali su poznati igrači na konzolama, što će u Paladinsima osigurati dobar osjećaj za fanove pucačina", kažu developeri.

PC verzija svima je na Steamu dostupna besplatno, a može se kupiti i "Founder's Pack" izdanje po cijeni od 20 dolara. Iz Hi-Reza stižu podaci da je u prvih deset dana "early accessa" igru igralo više od milijun igrača, što prevodimo kao uspjeh i veliku popularnost.

Onima koji još uvijek nisu isprobali Paladins, poručit ćemo da se radi o timskoj pucačini u kojoj se koriste različiti likova, a svaki od njih ima drugačiji izgled i, važnije, različite sposobnosti. Tu stižemo do nezaobilazne sličnosti s Overwatchom, od koje se developeri brane izjavom da je na njih više utjecao Team Fortress 2.

someone
2017 Ožu 08 02:00:31 PM
Mali BUMP stare teme ali imam jedan kod za "Closed Alphu" kako navodi developer pa ako je netko zainteresiran za probati da ne propadne.

EDIT: Zaboravio napisat za PS4 konzolu.
Blade
2017 Ožu 08 03:07:34 PM
Ja halam ovo naveliko na PC-u, pa ako još netko možda igra nek se javi, nudim friend usluge.
ante-sb
2017 Ožu 15 09:44:29 AM
Evo link za one koji zele isprobati betu.

http://www.playstationlifestyle.net/2017/03/14/paladins-beta-key-giveaway-for-ps4/#/slide/1
ante-sb
2017 Ožu 16 08:13:48 PM
Isprobao betu i ovo je full zabavno ali samo na kratke staze.
Btw. dobio trofej iako igram betu.
Ulogiraj se da bi komentirao.