Battlefiled 1 dobio prvi gameplay prikaz kampanje, vidi se sva surovost Prvog svjetskog rata

Prikaz ratovanja od kojeg prolaze trnci.

Napisao  Nedjelja, 02 Listopad 2016

Ako su iz DICE-a željeli svojom kampanjom postići osjećaj običnog vojnika na bojištu, onda su bili uspješni u tome. Upravo taj osjećaj se proteže kroz čitavi "prologue" prikazani u prvom gameplay prikazu BF1 kampanje.

U BF1 prologu, kao što igra na početku prikaza sugerira, niste dužni preživjeti i biti heroj. Upravo suprotno, izgleda za preživljavanje baš i nemate, baš kao što je to slučaj i u stvarnosti. Vojnici na ratištu pogibaju, a u BF1 prologu se uz prigodan osobni prikaz detalja života poginulog vojnika samo prebacite na drugog. I igrate, sve dok ne poginete sa svim vojnicima.

Sve to skupa, prožeto s iznimnom atmosferom tmurnog bojišta, svoju kampanju izdiže iznad modernih današnjih pucačina, koje za razliku of BF1, ratovanje i razaranje slave i uzdižu u visine.

Ipak nećemo pretjerivati, kampanju ćemo s guštom igrati, no sudeći prema prikazanom, biti će to s knedlom u grlu. U kampanji ćemo nakon prikazanog prologa, kroz pet različitih priča pratiti sudbine petoro ljudi i njihovih suboraca.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.