Prvi veliki turnir u Overwatchu isplatio nagradu od 100.000 dolara

Neočekivano, nagrada nije otišla u ruke favoritu, već je pobjedu odnio tim Misfits rezultatom 3-1.

Napisao  Nedjelja, 02 Listopad 2016

U velikom finalu natjecanja Overwatch Open dodijeljena je nagrada od 100.000 dolara, što je do sad najveći novčani iznos do sad dodijeljen u ne tako dugoj povijesti kompetitivne igre u Blizzardovoj pucačini. Nagrada je pripala europskoj eSports ekipi po imenu Misfits.

Misfitsi su samo tri tjedna prije finala svoj tim nadopunili dvojicom novih igrača i bili su daleko od uloge favorita. Favorit je bio tim EnVyUs koji je do finala došao bez poraza još od Gamescoma u kolovozu. Ipak, misfitsi su pobijedili i odnijeli vrijednu nagradu rezultatom 3-1.

Nakon prve dvije mape rezultat je bio neriješen. Nakon izvanredne izvedbe na trećoj mapi, Misfitsi su uspjeli doći do titule na četvrtoj mapi, Lijang Tower, predvodio ih je član tima SoOn, a borbu na zadnjoj mapi možete vidjeti na videu.

Turnir Overwatch Open imao je ukupan fond nagrada od 300.000 dolara koje je međusobno podijelilo 12 ekipa koje su sudjelovale.

Overwatch je izašao krajem svibnja ove godine i već se uspio nametnuti kao respektabilan eSport. Možda će vas ovaj članak natjerati da se bacite u natjecateljske vode, a odmoći sigurno neće niti čitanje naše recenzije (KLIK!).

maximalni
2016 Lis 02 11:27:31 AM
[member=267]Lepi18[/member] pusti Destiny, ovo je prava stvar.

Samo još da ti je u ekipi i [member=41]F_i_C_O[/member] di bi ti kraj bio.

I još s menom potpišeš mamićevski ugovor i ima da vas promoviramo po cijelom svijetu.
Ulogiraj se da bi komentirao.