CoD: Modern Warfare Remaster se neće moći igrati bez Infinite Warfare diska

Activision je upravo zalupio vrata svima koji su imali namjeru provući se pokraj iritantnog ograničenja.

Napisao  Ponedjeljak, 03 Listopad 2016

Kao što već znamo, Activision je na prilično (ne)zgodan način natjerao igrače da kupe dvije igre u paketu, odnosno natjerao je dobar dio igrača da kupe novi Call of Duty: Infinite Warfare kako bi igrali sad već kultni Modern Warfare u remasteriranom izdanju. Ako želite igrati "četvorku", primorani ste kupiti CoD: IW Legacy Edition, čija je trenutna cijena na PlayStation Storeu 649 kuna.

Infinite_Warfare.png

"Moraš kupit mene ako želiš četvorku!!!"

Ipak, tinjala je nada kako bismo možda mogli kupiti Infinite Warfare disk, iskoristiti kod i preuzeti Modern Warfare, a zatim prodati disk nekom koga zanima novi CoD. Ipak, iz Activisiona su se ogradili i od te mogućnosti, kada su u svoj pravni akt uveli stavku da je Infinite Warfare disk potrebno imati u konzoli kako bismo igrali Modern Warfare. Naravno, treba napomenuti da oni koji kupuju digitalno Legacy ili Deluxe Edition ne trebaju imati disk. Što je i logično.

Dakle, za igrati Modern Warfare je potrebno izdvojiti 650 kuna. Activision, tvrdoglavo, još uvijek ne želi omogućiti igračima kupnju obiju igara odvojeno. Ipak, za očekivati je kako će u neko dogledno vrijeme Acitivision i to omogućiti igračima. Čim procjene da im se isplati.

Dabrich
2016 Lis 03 10:19:15 AM
oni stalno nešto iznenađuju
za taj serijal više ne izdvajam ni lipe
S1r1uS
2016 Lis 03 11:17:14 AM
Kakva gamad pohlepna i jadna...
F_i_C_O
2016 Lis 03 12:20:44 PM
Ok ko ih je*e kad su pohlepna govna, dolaze u narednim mjesecima itekako solidni naslovi tako da za ovo nije hića, a i vjerujem da će dobar dio igraća radi ove odluke odjeba*i novi cod i čekat standalone verziju mw remaster-a...

Activision... You+re+supposed+to+first+kill+your+father+and+then+marry+_dbbe7ff6c9305987273c47dba0cb3c01.jpg
Yakuza_stinger
2016 Lis 03 12:23:20 PM
now, why doesn't that surprise me?
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

  • 1
  • 2
  • 3