Vrijeme je za bježanje iz zatvora po drugi put u igri The Escapists 2

Split screen kooperativno bježanje iz pržuna? Gaming veterani se sigurno sa sjetom u očima prisjećaju "prerezanog" zaslona.

Napisao/la  Kristijan Pranjić Ponedjeljak, 03 Listopad 2016

U trenutku pisanja ove vijesti, The Escapists 1 bi trebala biti besplatna za skidanje na Xbox One do sutra pa požurite. U međuvremenu studio Moldy Toof marljivo radi na nastavku igre pod nazivom The Escapists 2 za Steam, PlayStation 4 i Xbox One.

Pod žanrom koji bi se mogao klasificirati kao sandbox u kojem je cilj pobjeći iz marice se krije igra sa top down pogledom i retro grafikom punom spriteova - kao recimo Hotline Miami gdje ste vi u ulozi zatvorenika. Možete raditi sve što biste vidjeli (ili možda iskusili u zatvoru) u popularnim serijama koje se bave takvom tematikom. Možete komunicirati s drugim zatvorenicima, potući se s onima koji se hoće tući, vjebati s utezima, svirati u bendu, ličiti zidove, kreirati potrebiti alat od ograničenih sredstava, a s ultimativnim ciljem - kako izaći van.

Igra će nuditi i multiplayer igranje do 4 igrača (kooperativno ili jedni protiv drugih) na sve moguće načine - od online igranja pa do legendarnog split screena. Točan datum izlaska nije poznat, jedino da će to biti 2017. godine. Usput pogledajte trailer, ako će vas igra zanimati:

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1