Sljedeći update za GTA V ne izlazi za prošlu generaciju konzola

Da je stara generacija konzola već na "izdisaju" što se tiče novih igara, poznato je već jedno duže vrijeme.

Napisao  Četvrtak, 15 Listopad 2015

No sada je Rockstar otišao i korak dalje, pa novi update za ultrapopularni Grand Theft Auto V ne izlazi za Xbox 360 i PlayStation 3.

Tako će novi update naziva Lowriders izaći samo za PC, PlayStation 4 i Xbox One, i to 20. listopada. Novi update donosi Benny's Original Motor Works trgovinu za obilje novih modifikacija na automobilima, od dodavanja filtera, presvlaka od kože, mogućnosti hidrauličnog dizanja u zrak, pa do dodavanja subwoofera i zvučnih sistema na kojima bi vam pozavidio i dr. Dre. Tu je i mogućnost otvaranja određenih dijelova automobila preko in game mobitela, što će vjerojatno cijeniti ljubitelji ovakvog detaljno razrađenog modificiranja.

Nadalje, update dodaje nove misije za Lamara, nova oružja, mogućnost kupnje četvrte nekretnine koja će poslužiti za garažu, novu odjeću i mogućnosti pri izmjeni karakteristika igračevog avatara. Tu su i 3 nova Adversary moda.

Nakon svega najavljenog, ostaje za vidjeti hoće li stara generacija konzola kasnije dobiti neki oblik podrške od Rockstara ili je prethodni update bio ujedno i zadnji.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.