Razvoju igara za Oculus se pridružuju i kreatori Ordera 1886

Predstavljen Lone Echo, predivna VR avantura u svemiru.

Napisao  Petak, 07 Listopad 2016

Studio Ready at Dawn je najavio eksluzivni VR naslov za Oculus imena Lone Echo, te se tako pridružio 4A Gamesu u izradi igara za Oculus Rift headset i Oculus Touch kontrolere. Lone Echo će uključivati kampanju za jednog igrača koja će s obzirom na prirodu VR naslova biti iznimno dinamična i interaktivna, te će biti uključen i multiplayer dio za koji se najavljuje da će biti vrlo kompetitivan.

Radnja igre je smještena u dubokom svemiru, negdje u 23. stoljeću, a mi u ulozi robota stražara pomažemo ljudskoj posadi u raznim zadacima. Moći ćemo hvatati razne stvari, gurati predmete, lebditi kroz prostor i testirati vlastite mogućnosti snalaženja u bestežinskom stanju.

Ben Kuchera, novinar iz Polygona, je imao prilike isprobati demo verziju igre, a prvi dojmovi su fantastični:

"Lone Echo vas stavlja u ulogu robota stražara u dubokom svemiru, a cjelokupni sustav kretanja je baziran na hvatanju za zidove i ostale strukture, te povlačenje vlastitog tijela. Možete koristiti i mlaznice na vašim zapešćima za kretanje kroz prostor. Vidiš neke teške stvari u demu, poput stresne misije spašavanja, te neke trenutke u dubokom svemiru, ali nikad mi nije pozlilo. Bilo je poput čarolije."

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1