Electronic Arts se u potpunosti fokusirao na singleplayer kampanju u novom Titanfallu

Raznolikost i mogućnost izbora su ključ uspjeha i zabave.

Napisao  Srijeda, 12 Listopad 2016

Ako je suditi prema najavama i dostupnim informacijama, Titanfall 2 će imati kvalitetnu kampanju za jednog igrača u kojoj je naglasak stavljen na odnos pilota i njegovog robota Titana. Čovjek u ulozi pilota je vrlo okretan, agilan i brz, ali je i vrlo krhak u odnosu na Titana, koji je iznimno čvrst i opremljen teškim oklopom. Ove dvije suprotnosti u samom dizajnu likova i njihovih sposobnosti obećavaju jedan drugačiji pristup nego što smo navikli do sada gledati i igrati u pucačinama iz prvog lica.

Ako očekujete linearno koridorsko napucavanje uz obilje akcije, onda bi mogli ostati razočarani. Naime, kreatori ističu kako je raznolikost ono što će obilježiti singleplayer iskustvo u Titanfallu 2. U jednom trenutku se možete naći u Titanu, a pred vama će se prostirati ogromno bojište na kojem možete eksperimentirati s vašim sposobnostima i pristupom kako odraditi zadatak, dok s druge strane se možete naći u ulozi pilota na mirnoj lokaciji, gdje će vam dizajn okoliša predstavljati jedini izazov.

Titanfall 2 izlazi 28. listopada za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Raptor-U
2016 Lis 12 02:05:48 PM
Posto sam odigrao TF2 test mogu slobodno reci da TF2 mozda moze ici bok uz bok sa COD IW i BF1 (sva tri fps ) Ne bih se slozio da je pilot tj. covjek krhak u odnosu na stroj odnosno Titana. Zavisi kako gledate stvari. Jer ja sam igrajuci kao pilot srusio vise Titana nego kada sam se nalazio u svom Titanu Zasto? Titan protiv Titana ima polovicnu sansu za prezivljavanje (s istim healtom). Ako niste dovoljno spretni  u upravljanju manevarskim sposobnostima i vatrenom moci svog Titana vas Titan  lako i brzo pada u srazu sa drugim Titanom. Kao pjesak pilot ima dovoljan izbor mocnih rpg- ova s kojim poprilicno uspjesno rusi Titane. Grampling kuka kojom pilot skace na protivnickog Titana ima isto tako veliku ulogu u slabljenju healtha i konacnom padu Titana . Stoga se moze reci da u ovoj igri David pobjeduje Golijata sto je i draž ove nadam se uspjesnice iz EA. Moja zamjerka ide na cijenu igre koja je previsoka u odnosu na nadolazeci COD. Kvalitetom i kvantitetom TF2 ipak tesko moze preskociti COD IW od kojeg je skuplji 50 kn. Ali sto cemo, politika cijena EA oduvijek je bila takva . Zato kod EA brzo dolazi do falla cijena sto je mozda vrijedno cekanja.     
Chono7
2016 Lis 12 07:04:54 PM
Rijec je o singleplayeru, a ne multiplayeru igre.. Odnos pilota i njegovog titana kroz pricu, gdje ce pilot iskoristiti svog robota za velike sukobe i sirovu silu, a na vlastite sposobnosti ce se osloniti prilikom rjesavanja suptilnijih misija i svladavanju odredenih prepreka u okolisu.
Raptor-U
2016 Lis 12 07:34:43 PM
Da, sp kampanja je zadana linearna prica i moze nametnuti svoje stavove i predociti igracima sto joj volja. TF 2 ima intenciju pokazati 'ljubav' covjeka i stroja i njihovu simbiozu koja rezultira razornom snagom. No, usporedimo li sadasnjost odnosno snagu i vatrenu moc tenka sa covjekom naoruzanim samo zoljom i hrabroscu, stroj od 40 t pada u par sek. Ako Titan nece pasti od ruke covjeka u sp (u sto sumnjam ) past ce sig. u mp kampanji. I tu nema ljubavi, pilot se katapultira i ostavlja svoju 'dragu' da umre i padne...
Chono7
2016 Lis 12 08:02:02 PM
Sp kampanja ce mozda biti linearna prica, ali nelinearan pristup u gameplayu. Najavili su semi opet world s mogucnoscu izbora i sekundarnim zadacima. Clanak se fokusira na SP, a ne MP dio igre.
Raptor-U
2016 Lis 12 08:21:50 PM
Znam na sto se clanak fokusira. Isto tako znam da u clanku pise  da je covjek pilot (sto u stvari i nije, jer je pilot samo dok je u kokpitu Titana) vrlo krhak u odnosu na Titana. Mozda vizualno, no ne nuzno. Covjek pobjedjuje stroj. Nijedan rat nije dobiven samo strojevima. Ne sve dok ljudska noga nije stupila na tlo i ljudska ruka razvila svoj barjak.
Chono7
2016 Lis 12 10:36:52 PM
Dobro ratnice ti znas najbolje. Bolje od kreatora igre.. Ne bi skodilo da pogledas video prije komentiranja. Poz!
Raptor-U
2016 Lis 12 11:11:25 PM
Hehe... Naravno da ne znam sto ce nam developer sve servirati. Ono sto je moguce zakljuciti  iz ovog videa je da su si dali truda. No hoce li pokusaj stvaranja predodzbe o covjeku i stroju kao dva nerazdvojna druga proci...? Na kraju i nebitno. Ipak je to samo pucacina, a ne neka srcedrapajuca dramica.  :S
S1r1uS
2016 Lis 13 06:52:32 PM
Bit ce to zanimljiv koncept, zaigrat ce se sp dio a za multi tu je ipak Bf1...
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16