PlayStation VR radi bez problema na Xbox One, uskoro će i na PC-ju

Nismo trebali dugo čekati da se internet zabavi Sonyjevim VR headsetom.

Napisao  Petak, 14 Listopad 2016

PlayStation VR je vani, a dok ćemo mi ipak trebati strpjeti do iduće godine kako bismo ga mogli kupiti, sretnici u drugim većim zemljama već se na veliko igraju. Tako je jednom korisniku Reddita sinulo jedno sasvim logično pitanje, što se dogodi kad se PlayStation VR spoji na Xbox One?

Tako je naš Redditor, baš kao što je to napravio i na PS4, spojio HDMI kabel s Xbox One na procesorsku jedinicu PS VR. Tako jednostavno. I na njegovo iznenađenje, sve je radilo iz prve!Forza_PS_VR.jpg

Nova Forza na PS VR ekranu.

Naravno, na PS VR ekranu se pojavio klasični Xbox One izbornik bez VR mogućnosti, poput praćenja pokreta glave, što je i logično. Međutim, igre se izvode i igraju sasvim normalno. Iako u nešto manjoj rezoluciji. Čak radi i zvuk, pošto PS VR možete 3.5mm konektorom spojiti na nove Xbox One kontrolere koji također imaju takav konektor.

Usput, po internetu se javilo već brdo entuzijasta, koji su nakon upoznavanja s uređajem potvrdili kako nebi trebao biti preveliki problem omogućiti da PS VR headset radi na klasičnom PC-ju. Dakle, sad nam samo preostaje čekati. Tko će biti taj koji će prvi uspjeti napisati PC drivere za PS VR?

S1r1uS
2016 Lis 14 12:28:13 PM
Odlično da nisu stavili restrikcije...
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1