Novi Red Dead će imati online komponentu, upravo je registrirana domena RedDeadOnline.com

Treći dan Rockstar torture je započeo.

Napisao  Utorak, 18 Listopad 2016

Jučer, svojom drugom objavom na društvenim mrežama Rockstar je jasno pokazao kako je njihova iduća igra nastavak Red Dead Redemptiona. Nakon dva dana golicanja mašte naizgled običnim i jednostavnim slikama, danas — treći dan je logično očekivati novu dozu informacija, i nadamo se, ovaj put nešto konkretnije prirode.

RDR_Online.jpg

RedDeadOnline.com kao legitimna domena izdavača Take-Two.

Ipak, nova doza danas stiže i od vjernih fanova koji danima već uhode Rockstarovu administraciju, pa je tako prije par sati otkriveno kako je Take-Two, izdavač GTA i RD igara registrirao reddeadonline.com domenu. Domena trenutno preusmjerava na Rockstar stranice, na sliku sa siluetama 7 kauboja koju smo dobili jučer.

Sjećamo se, Red Dead Redemption također je imao online komponentu, no niti približno ambicioznu kao iduća R* igra GTA V sa svojim GTA Onlineom. Dakle, za očekivati je Red Dead Online kao veliku i značajnu komponentu novog Red Deada. Dakako, nije nam ni na kraj pameti kako je RD Online jedino što možemo očekivati od Rockstara. R* igra bez klasične kampanje jednostavno zvuči kao znanstvena fantastika. Osim ako je veliki financijski uspjeh  GTA Onlinea udario u glavu Take-Two dioničarima.

Milicevic87
2016 Lis 18 09:31:58 AM
Bolje da se koncetriraju na sp. U gta je u sp-u mapa totalno neiskoristena.
Biomotoelektrogeo
2016 Lis 18 09:51:22 AM
Meni je SP u RDR bio toliko prosječan da sam na pola igre odustao ..
Raptor-U
2016 Lis 18 10:09:07 AM
[member=432]Milicevic87[/member]  Naravno da je kod vecine igraca sp mapa u takvim igrama neiskoristena. Zasto? Radi se o open world mapama pa je mogucnost ili odabir igraca hoce li turisticki tumarati uokolo ili ce se vojnicki  uputiti najblizim putem na zadatak. Po meni reklame ili informacije developera kako rade na igri s dosad najvecim open w su upitno korisne da ne kazem smjesne.
    Ja sam za izravan pristup zadatku ili akciji po sistemu: obavi, rijesi, pa onda trazi drvo za pišanje. Jedino tko voli neizravan stil zadatka, taj ce recimo iz hr krenuti autom u Austriju pa preko Madzarske i Slovacke presjeci preko Ukrajine i crnog mora (trajektom) na Grcku pa oprezno ipak preci u fazu izvidjanja u Siriji kako bi se ipak na kraju odiseje morao odluciti za napad (s ledlja po mogucnosti )  na ISIL...
ZoNTrA
2016 Lis 18 10:11:48 AM
Quote:

Meni je SP u RDR bio toliko prosječan da sam na pola igre odustao ..

Bilo mi je odmah lakse kad sam vidio tko je napisao post.
Chono7
2016 Lis 18 10:52:28 AM
[member=496]Raptor-U[/member] mapa u open world SPu se moze itekako dobro iskoristiti, a dokaz tome je Witcher 3. Ako ti napravis odlican sadrzaj, onda ce igraci i odigrati taj sadrzaj, a mikrolokacije na mapi mogu idealno posluziti za odredene price, secondary i side questove.
Milicevic87
2016 Lis 18 11:18:51 AM
Naprimjer utrke u sp-u, mogli su stotinu raznih ruta napraviti za utrkivanje (putevi su ionako tu jel), a ne, oni naprave svega desetak utrka i to je to. Previse se fokusiraju na gta online. Sto nisu izbacili nijedan addon, poput tlad ili tbogt?
Raptor-U
2016 Lis 18 11:29:34 AM
Chono7 Znam to. Nije samo W3 imao dobar popratni sadrzaj. Imali su ga npr. i GTA5, T.RAIDER - def. ed. Recimo u tom TR-u nakon sto je Lara 'svršila' s glavnom akcijom na  otoku, odlazi s njega. I cini se da je game over. No, postoji opcija povratka na isti otok s ciljem tj. mogucnoscu zavrsavanja  popratnog sadrzaja  kojeg ste iz nekog razloga propustili. Ja sam se vratio i pozalio. Nista nisam nasao ptetjerano zanimljivo.
      Svejedno takva mogucnost koju nam je ponudio developer daje svjetao primjer kako istraziti mapu do u sitne detalje onomu tko to zeli. 
Praetorian
2016 Lis 18 11:41:11 AM
Samo da ovo nije MP only, ne dao bog
Chono7
2016 Lis 18 01:39:03 PM
[member=496]Raptor-U[/member] slazem se za TR i Laru, ali samo u kontekstu istrazivanja svakog kutka mape, medutim, TR nikako nije open world igra, a pogotovo ne sandbox poput RDRa, GTA, Elder, Fallout ili W3...
Raptor-U
2016 Lis 18 01:55:59 PM
[member=111]Chono7[/member] TR nije open world tocno. No, ipak je u puno vecem obimu fokusiran na usputno istrazivanje nego RDR. Premda istrazujuci uokolo u naslovima poput RDR ili GTA moze vam se lako desiti da vas popapa zlocesti vuk ili opljacka lokalna banda kojoj se naisli ko as na cenku. Osobno preferiram istrazivanje igre koju sam masno platio do u detalj. Ali u vecini slucajeva to se pretvara u kliseje odnosno dosadu.
Nexus
2016 Lis 18 02:01:46 PM
Quote:

Meni je SP u RDR bio toliko prosječan da sam na pola igre odustao ..
Ne znam da li trolas...

Yakuza_stinger
2016 Lis 18 02:03:21 PM
Nije bilo motokultivatora da obrađuje polja, i eto ti problema
Chono7
2016 Lis 18 02:04:10 PM
[member=496]Raptor-U[/member] Zato i kazem da se slazem s time da je istrazivanje detaljno u TR, ali nikako nije usporedivo sa sandbox naslovima, jer je u istima to teze izvedivo zbog same mehanike igranja. Igrac odlucuje gdje, kako, kada i zasto. U TRu ne. Ako cemo realno i TR je dosadno s vremenom, jer se sve svodi na mini tombove i skupljanje resursa za novi gear, a nikako nema veze s glavnom pricom ili sa svijetom u smislu razradenih sekundarnih questova koji daju dodatnu atmosferu i temelje se na loreu igre
Ulogiraj se da bi komentirao.