• PS4
  • XONE

Red Dead Redemption 2

DATUM IZLASKA: 26.10.2018.

IZDAVAČ: Rockstar

DEVELOPER: Rockstar

ŽANR: Western akcijska avantura

Želiš igrati Red Dead Redemption 2 na PC-u? Potpiši peticiju!

Peticije su uz prosvjede vjerojatno najzgodniji način da kažete što mislite o određenom nepopularnom potezu. Prema pokretaču peticije spominjane u naslovu vijesti, izostanak najave RDR 2 za PC svakako ide u tu kategoriju.

Napisao  Srijeda, 19 Listopad 2016
Aleo Aninda, Indijac koji se razočarao odlukom Take Two i Rockstara da ponovno zanemare Red Dead Redemption kada je riječ o PC platformi, pokrenuo je peticiju da ispravi tu nepravdu. Cilj je prikupiti barem 25 000 potpisa. S obzirom da je peticija u manje od jednog dana prikupila preko 12 500 potpisa, i trenutno je na gotovo 20 000, cilj je praktički već postignut!

Ali...je li itko uopće sumnjao da manjka zainteresiranih igrača i potencijalnih kupaca kada su posrijedi Rockstarove igre? Mnogi će s razlogom posumnjati u smisao ove i sličnih peticija s obzirom da bi ignoriranje PC platforme na duže vrijeme značilo samo manje profita za Take Two i Rockstar. No, kao i u slučaju novijih GTA naslova koji su samo kasnili s izlaskom na PC-u, nadajmo se da će Rockstar ipak doći k sebi. Do tada, slobodno dodajte i svoje ime u ovu simboličnu akciju.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1