• PC
  • PS4

No Man's Sky

DATUM IZLASKA: 9.8.2017.

IZDAVAČ: Hello Games

DEVELOPER: Hello Games

ŽANR: Akcijska survival avantura

No Man's Sky vas nije zadovoljio, a željni ste istraživanja? Nema problema, tu je Google Earth, a i neke druge igre

Donosimo vam listu aktivnosti i igara koje će popuniti rupu nastalu NMS razočaranjem.

Napisao  Četvrtak, 20 Listopad 2016

Puno smo pisali o No Man's Sky. Bila je to igra na čiji je izlazak patila gotovo cijela redakcija, dani su se odbrojavali, da bismo na kraju dobili veliko razočaranje od igre. Tako je igra nešto više od dva mjeseca od izlaska pod istragom zbog lažne promocije, a autori igre okupljeni u Hello Games studio kao da su propali pod zemlju. Seznacija dana tako postaje događaj kad se na Twitter ulogira HG developer, koji je u globalu inače apsolutno nebitan.

Međutim, ovo jutro, nakon još jednog u nizu depresivnih ustajanja posljednjih mjeseci, doslovno smo i metaforički otvorili oči. A za to se pobrinuo naš forumaš ELECTRONICUS, koji nam je otkrio da i na našem planetu Zemlji ima stvari vrijednih istraživanja. Tako je "Elec" priložio niz slika nasumično izvučenih iz kombinacije Google Earth i Google Street View pregleda planeta.

{gallery}Earth{/gallery}

Apsolutno besplatni Googleovi alati dostupni su ovdje. Složiti ćete se da prizori izgledaju zbilja impresivno, a ostatak slika našeg ELECTRONICUSA možete pronaći u našoj Blebetaonici.

Google Earth mi nije dovoljan, želim igrati!

U ovom slučaju možemo vam preporučiti niz igara, manje ili više ambicioznih, koje su očekivanja igrača ipak ispunila.

  • Mass Effect serijal - Iako su svemir i planeti (odnosno njihovi dijelovi) ograničeni i svi kreirani od strane Bioware umjetnika, osim genijalne priče zasigurno će vas zadovoljiti i taj aspekt istraživanja.
  • Elite: Dangerous - Elite također, kao i NMS nudi čitavi svemir za istraživanja. Iako planeti nisu ni približno raznovrsni, zadovoljiti će vas rudarenje i ingame ekonomija, a tu je i aspekt borbe što ovu igru čini miljama poželjnijom od jednog NMS.
  • Extrasolar - Igra koja vas vodi na predivan planet koji ćete istraživati svojim Roverom
  • The Solus Project - Vizualno slična igra NMS-u, međutim, sa samo jednim planetom u pitanju. Igra se fokusira na survival aspekt uz intrigantnu pozadinsku priču. Sam planet je prekrasan i pruža prilično sadržaja.
Raptor-U
2016 Lis 20 12:29:36 PM
Kada bi netko napravio igru sa samo tri planeta, jedan na kojem se samo ratuje, drugi na kojem se samo istrazuje i treci na kojem se samo svi sexaju, valjda bi tada bili zadovoljeni svaciji ukusi. Ili vec imamo jedan planet na kojemu je sve to udrobljeno...?! Samo treba skinuti slusalice i izaci van...
Ulogiraj se da bi komentirao.