Veliki popusti ovaj vikend na Witcher i Fallout serijal

Ugrabite fantastične naslove i stvorite si ultimativni RPG vikend.

Napisao  Subota, 22 Listopad 2016

Dobri momci iz CD Projekt REDa su odlučili napraviti veliku akciju ovaj vikend povodom devete godišnjice Witcher serijala. Treći nastavak Witchera se može kupiti s popustom od 33%, a trenutna cijena mu je 20.09€, dok ćete za ekpanzije Hearts of Stone i Blood and Wine morati izdvojiti 8.49€ odnosno 16.99€. The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition na Steamu se može kupiti po cijeni od 2.99€, dok je cijena prvog nastavka Witchera, koji obilježava 9 godina od izlaska, trenutno samo 1.49€. Sličnu akciju možete pronaći i na GOG digitalnom servisu.

Bethesda je isto tako odlučila počastiti svoje igrače velikim popustima na Fallout serijal. Posljednji nastavak, Fallout 4, se može na svim platformama pronaći za 29.99€, a Season Pass koji uključuje 4 dodatna sadržaja košta 33.49€. Cijena na Steamu za Fallout 3 i Fallout: New Vegas je 4.99€ za svaku igru pojedinačno, a ljubitelji jedinice i dvojke će isto tako morati izdvojiti 4.99€ za svaki nastavak.

Akcija za Witcher naslove i Fallout za Xbox traje do ponedjeljka, 24. listopada, dok će popusti za Fallout biti aktivni jedan dan duže na PC i PlayStation platformama.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.