Zatvoreno beta testiranje Gwenta je započelo za PC i Xbox One igrače

Budite strpljivi s pozivnicama, jer CDPR ih šalje u nasumičnim intervalima.

Napisao  Srijeda, 26 Listopad 2016

Konačno smo dočekali zatvoreno beta testiranje Gwenta, kartaške igre koja je postala fenomen među igračima Witchera 3 i koja ovim putem dobiva svoju samostalnu verziju. CD Projekt RED je izjavio kako testiranje počinje danas za PC i Xbox One igrače, dok će PS4 verzija biti dostupna nešto kasnije. Testiranje na PC-u će u budućnosti biti moguće putem unificirane Windows 10 platforme, dok je trenutno Xbox One testiranje dostupno putem igrinog pretpremijernog programa.

Zatvorena beta podrazumijeva ograničeni broj odabranih igrača, ali svakako provjerite svoj Gwent račun, jer postoji realna mogućnost da primite pristupnu šifru pomoću koje možete isprobati igru. Marcin Momot iz CD Projekt RED-a je izjavio kako će Gwent zapravo biti projekt zajednice, jer su upravo igrači imali veliki utjecaj na developere. Utjecajem samih igrača stvorio se pokret za samostalnu igru Gwent, a kako će u konačnici izgledati taj naslov, ovisi o povratnim informacijama zajednice.

U sljedećem videu pogledajte kako Jake s portala Gamespot u gotovo 2 sata igranja testira što nam Gwent trenutno može ponuditi.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.