PSN se od danas otvara svima, primanje i slanje poruka te ostale PlayStation mogućnosti stigle u pretraživače interneta

Sony se sve više mogućnostima otvara drugim uređajima.

Napisao  Utorak, 01 Studeni 2016

Iako ne izgleda nešto posebno atraktivno, PlayStation Network mogućnostima od sada možemo pristupiti putem pretraživača interneta. Bilo da je vaš odabir Chrome, Firefox ili neki treći browser, od danas možete komunicirati s PSN prijateljima, pogledati tko od njih što igra u zadanom trenutku te provjeravati notifikacije. Podsjećamo, tim mogućnostima smo do sad mogli pristupiti jedino putem PlayStation konzole ili mobilne aplikacije dostupne za iOS ili Android.

poruke2.jpg

Slično kao primjerice na Facebooku, porukama izravno možete pristupiti putem padajućeg izbornika.

Kako biste pristupili PSN mogućnostima putem internetskog pretraživača, dovoljno je samo otići na playstation.com te se ulogirati sa svojim PlayStation Network podacima. PSN mogućnosti ćete pronaći unutar gornje plave alatne trake s desne strane.

Sada kada su se iz Sonyja posvetili i desktop korisnicima, iskreno se nadamo kako će malo pažnje pokloniti i svojoj mobilnoj aplikaciji koja već neko vrijeme prilično zaostaje za PS4 softver nadogradnjama, kako vizualno tako i mogućnostima, poput interakcije s Communityjima i sličnim opcijama.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1