Uncharted 4 konačno dobio klasičan način igranja za Multiplayer

Nova zakrpa će sigurno oduševiti fanove Uncharteda 2, a tu je još i podrška za HDR i PlayStation 4 Pro.

Napisao  Petak, 04 Studeni 2016

Naughty Dog je izdao novu zakrpu za njihov odličan Uncharted 4: A Thief's End koja nam donosi povratak Classic modea za mulitiplayer kojeg su fanovi tražili od samog izlaska igre. Developeri su nakon Bounty Hunters besplatnog dodatka nastavili raditi na novim mapama i coopu, a ovo je dodatni bonus s kojim su iznenadili fanove. Classic način igranja je trenutno u beti koja će trajati do nedjelje, a Naughty Dog prikuplja sav feedback igrača nakon čega će otvoriti još jednu betu idućeg vikenda.

Classic način igranja će se svidjeti fanovima Uncharteda 2 budući da ovaj mode miče sve moderne mehanike iz Uncharteda 4 te se fokusira na kretanje i samo napucavanje. Dakle, nema trgovine unutar igre, kao ni mysticali, side-kickovi, radar, downed state, a Heavy oružja će se spawnati po mapi.

Zakrpa nas priprema i za izlazak PlayStation 4 Pro konzole te nudi Pro podršku, HDR za sve PS4 konzole i veću kvalitetu stereo zvuka. Potpunu listu promjena možete pročitati ovdje. Hoćete li isprobati Classic mode ili čekate PlayStation 4 Pro kako bi opet odigrali ovo remek djelo?

 

ZoNTrA
2016 Stu 04 01:10:55 PM
Nazalost mozda malo ipak prekasno :/
S1r1uS
2016 Stu 05 12:51:04 AM
Eh to je pravi mod bez gluposti...
Ulogiraj se da bi komentirao.